alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Barnskor

 
[949]
Runfalcon 2.0 Shoes
Tensaur Run Shoes
Supernova 2.0 Shoes
Supernova 2.0 Shoes
Adilette Aqua Slides
Adilette Shower Slides
Superstar Shoes
Nizza Shoes
Nizza Shoes
Superstar Shoes
Superstar Shoes
GAMEMODE FG J
Superstar Shoes
Stan Smith Shoes
Stan Smith Crib Shoes
OZWEEGO Shoes
OZWEEGO Shoes
Gazelle Shoes
Gazelle Shoes
NMD_R1 Shoes
NMD 360 Shoes
Forum Low Shoes
Forum Mid Shoes
Continental 80 Shoes
Continental 80 Shoes
Terrex Trailmaker High COLD.RDY Hiking Shoes
Terrex Trailmaker Mid RAIN.RDY Hiking Shoes
Winterplay Boots
Terrex Trailmaker Hiking Shoes
Terrex Winter Mid Boa Hiking Shoes
Terrex Trailmaker Mid RAIN.RDY Hiking Shoes
Terrex Agravic Flow Primegreen Trail-Running Shoes
Terrex Agravic Boa Mid RAIN.RDY Hiking Shoes
Terrex Trailmaker High COLD.RDY Hiking Shoes
Terrex Hyperhiker Hiking Shoes
Terrex Hyperhiker Hiking Shoes
Winterplay Boots
Grand Court Lifestyle Court Elastic Lace and Top Strap Shoes
Terrex Mid GTX Shoes

Stabila barnskor för små och aktiva fötter

Här hittar du barnskor för de allra yngsta, och för att det ska gå snabbt och smidigt för barnen att ta på sig skorna är de designade med en smart kardborreknäppning. Det finns även alternativ med skosnören för de som föredrar snörning. Ovandelen är gjord i läder och den yttre sulan är tillverkad i gummi, och på ovansidan finns material med ventilation som gör att fötterna kan andas. adidas barnskor är gjorda för att springa i och för att barnen ska kunna röra sig med ultimat frihet. Skorna passar och sitter på plats under en hel dag, från morgon till kväll. adidas barnskor är ett perfekt val för långa skoldagar och sportiga fritidsaktiviteter.

En barnsko för framtidens stjärnor

En barnsko ska ha många egenskaper. Den ska vara skön att gå i, lätt att ta på och hålla för livliga lekar och bus. Som tur är har adidas ett brett utbud av fina barnskor som passar för de framtida sportstjärnorna. En rejäl stötdämpning gör skorna behagliga att röra sig i och skyddar mot hårda underlag och asfalt. Skorna är stadiga och finns i storlekar för såväl bebisar som äldre barn. En bekväm barnsko från adidas är kanske ditt barns allra första par skor. Du kan därför känna dig säker på att ditt barn får den bästa kvalitén och komforten som går att hitta. Barnskorna är en miniatyrvariant av de populära sportiga skomodeller som finns för vuxna.

Populära och älskade modeller finns även för barn

adidas barnskor är ett populärt val bland barn och unga som tycker om att idrotta och röra på sig. De här fina skorna finns i många olika färger och designer för alla personligheter. Skorna sitter stadigt på plats under långa skoldagar och är lätta att ta av och på tack vare enkel knäppning med kardborre och skosnörning.