alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Barnskor

 
[726]

Stabila barnskor för små och aktiva fötter

Här hittar du barnskor för de allra yngsta, och för att det ska gå snabbt och smidigt för barnen att ta på sig skorna är de designade med en smart kardborreknäppning. Det finns även alternativ med skosnören för de som föredrar snörning. Ovandelen är gjord i läder och den yttre sulan är tillverkad i gummi, och på ovansidan finns material med ventilation som gör att fötterna kan andas. adidas barnskor är gjorda för att springa i och för att barnen ska kunna röra sig med ultimat frihet. Skorna passar och sitter på plats under en hel dag, från morgon till kväll. adidas barnskor är ett perfekt val för långa skoldagar och sportiga fritidsaktiviteter.

En barnsko för framtidens stjärnor

En barnsko ska ha många egenskaper. Den ska vara skön att gå i, lätt att ta på och hålla för livliga lekar och bus. Som tur är har adidas ett brett utbud av fina barnskor som passar för de framtida sportstjärnorna. En rejäl stötdämpning gör skorna behagliga att röra sig i och skyddar mot hårda underlag och asfalt. Skorna är stadiga och finns i storlekar för såväl bebisar som äldre barn. En bekväm barnsko från adidas är kanske ditt barns allra första par skor. Du kan därför känna dig säker på att ditt barn får den bästa kvalitén och komforten som går att hitta. Barnskorna är en miniatyrvariant av de populära sportiga skomodeller som finns för vuxna.

Populära och älskade modeller finns även för barn

adidas barnskor är ett populärt val bland barn och unga som tycker om att idrotta och röra på sig. De här fina skorna finns i många olika färger och designer för alla personligheter. Skorna sitter stadigt på plats under långa skoldagar och är lätta att ta av och på tack vare enkel knäppning med kardborre och skosnörning.