Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Barnskor

(763 Produkter)

ADIDAS BEBIS- OCH BARNSKOR

De skodesigner som med tiden blivit hyllade och kända som äkta adidas-klassiker finns idag även för de allra minsta fötterna. adidas kollektion innehåller både skor för bebisar och skor för barn och finns för alla väder och förhållanden - från klassrummet till poolen och träningshallen, friidrottsbanan och fotbollsplanen.
adidas bebisskor
Praktiska och anpassade för de absolut minsta fötterna finns ikoniska modeller som adidas Superstar med den klassiska snäcktån, fast utrustad med en dragflik på hälen som gör dem enkla att ta på och med en ovandel i stretchigt material utan snörning. Andra klassiker såsom adidas Gazelle och adidas Stan Smith med alla original-detaljer finns också i bebismodeller med hälflikar för lättare av- och påtagning, men med kardborreband och elastiska skosnören för anpassningsbar passform. Modeller finns även med vävda yttersulor med antihalk-tryck. För en djärvare stil för både bebisar och barn finns Fortarun x-skor med mer färgstarka detaljer och designer.
adidas barnskor
adidas skor för barn är för åldrarna 1–8 och skor för ungdomar passar åldrarna 8–16. Precis som vår bebiskollektion så innehåller barn- och ungdomskollektionen skor inspirerade av klassiska modeller från adidas stilarkiv. För enkla, diskreta designer passar uppdaterade retromodeller så som adidas Stan Smith och adidas Superstar medan modeller såsom adidas Deerupt, adidas Fortarun x och adidas NMD alla har en mer löparinspirerad design kombinerat med avancerad teknologi för ökad komfort. Många modeller - bland annat NMD och Ultraboost - har inbyggd Boost-teknologi i yttersulan som ger en fjädrande dämpning, plus ett yttre material på ovansidan som ger ökad ventilation.