alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vita skor barn

 
[382]
Pojkar / Flickor
Pris
174 kr - 1 699 kr
1741699
1 / 8
Sida:av 8

Vita skor för barn

Med adidas skor för barn kombinerar du stil med sport och fritid. adidas skor för barn gör inte bara intryck med sin stil utan är även föregångare vad gäller komfort. Barn och ungdomar har sin individuella personlighet och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential från start. Dina skor jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Våra vita skor för barn ger dig stil.

Skriv dina egna regler – vita skor för barn från adidas

Canvas, läder och mockaläder är tre av de material vi använder för att producera våra skor.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med skor från märken som Performance och Originals. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt.

Våra mest innovativa teknologier, som ADIWEAR, CLOUDFOAM och ADIFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin utvecklat och det innebär maxad kraft i vartenda steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än något vi tidigare har kunnat erbjuda för att ge maxad kraft i varje steg. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på planen och andra platser där det krävs. Mycket innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt i alla kategorier! Våra kollektioner med skor inkluderar Duramo, ZX Flux och Essentials. NMD-kollektionen kombinerar vårt varumärkes historia med innovativ design – oavsett om det är kläder, skor eller accessoarer. Skapa en urban look med löparstil. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden utgör grunden i hela vår kollektion. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, dag ut och dag in. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Nästa generations ”sneakerheads” är redan redo. Alla som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma när de gör det. Det är här våra kollektioner för barn kan bidra med det som behövs! Skor från adidas är extremt flexibla, vare sig det gäller grus, fasta gräsplaner, gräsplaner, inomhusplaner, konstgräs, flerfunktionell mark, gata, terräng och väg. När framtiden börjar är upp till dig. Skaffa våra vita skor för barn från adidas – nu är stunden inne.