alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vattenskor för barn

 
[22]
Barn Simning Blå AltaSwimBarn Simning Blå AltaSwim

AltaSwim

Barn Simning

Halkfria vattenskor för barnens aktiva dagar

Simskor för barn är en viktig detalj både till pool och strand. Med rätt skor får barnen både skydd mot vassa stenar och varm strand samt mot halka vid poolkanten. adidas kollektion med badskor för barn innehåller sandaler som är anatomiskt designade för att vara så bekväma och stödjande som möjligt. I kollektionen finns både sandaler specifikt utformade för barn samt juniorstorlekar på klassiska slides. Se till att vara helt förberedd för en dag på stranden eller barnens simlektion med rätt skodon. 

Ökad säkerhet med badskor för småbarn

Barns badskor hjälper till att hålla barnen bekväma och säkra vid simningen. Med greppande sulor undviker du att riskera halka vid poolkanten. På stranden skyddar skorna mot vassa stenar och ojämnt underlag. adidas badtofflor och badskor är framtagna med sköna fotbäddar som ger stöd till fotvalvet så barnen bekvämt kan hålla sig på fötterna under en längre tid. Bland annat hittar du stötdämpande sulor som ger skön dämpning efter en dag med simning och lek. Du kan välja mellan enkla slip-on modeller som är perfekta för att ta sig till och från poolkanten eller sandaler med kardborreknäppning runt vristen och över foten för att sitta på plats vid spring och lek på stranden. adidas vattenskor för barn är helt vattentåliga och fukt rinner lätt av konstruktionerna som dessutom är snabbtorkande.

Ikonisk design i små storlekar

I kollektionen hittar du ikoniska designelement på vattenskor för barn. Skornas 3-Stripes har hög igenkänningsgrad och ger en tidlös sportkänsla som passar för alla åldrar. Med en stor variation av modeller och färger kan du hitta något även till de småttingar som har allra kräsnast smak. Bland annat finns roliga färger och mönster som är specifikt framtagna för barnkollektionen. Du hittar även sandaler med justerbara remmar vilket gör att skorna kan växa med barnens fötter och användas under flera säsonger.