alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas
Control the game.
logo

DON'T STOP 'TIL YOU'RE 99

Predator

 
[151]

FÅ GMR GRATIS

Köp ett par icke-rabatterade adidas fotbollsskor och få GMR Pack gratis. Använd koden FREEGMR i kassan och njut av din gåva!
1 / 4
Sida:av 4

Dominera på planen med adidas Predator

Med adidas Predator får du en överlägsen fotbollssko som låter dig dominera på planen. Med optimal kontroll och säkert grepp kan du nå nya rekord och förbättra ditt matchspel. Dessa fotbollsskor har sin grund i 90-talets arkivmodell men har uppdaterats i takt med att nya teknologier införts i adidas design. Detta ger dig en högteknologisk sko som låter dig prestera på topp. adidas Predator bärs inte bara av fotbollsspelare över hela världen men även av de allra främsta proffsen inom sporten. Med de ultimata funktionerna och det allra senaste inom sporteknologi kan du räkna med att dominera på planen.

Fotbollskor för både träning och match

adidas Predator är perfekta både för träningsmatcher och när det verkligen gäller. Detta är en av de mest ikoniska fotbollskorna i världen och när du testar att spela i denna sko kommer du snabbt att förstå varför. Denna skor ger dig stabilitet på planen och full kontroll över bollen vilket låter dig förbättra ditt precisionsarbete. Med det högteknologiska materialet Controlskin på skornas ovandel får du extra bra fäste på bollen och kan förfina ditt fotarbete. Med skornas snörlösa design ökar din förmåga att kontrollera bollen då ingen snörning eller extra sömmar är i vägen. Med skornas strumpliknande passform följer skorna med i varje rörelse och ger dig en smidig kontroll.

Förbättra ditt spel oavsett underlag

adidas Predator kommer i olika utformning för olika typer av underlag. För optimalt spel är det viktigt att du väljer rätt modell för den typ av plan du kommer att spela på. Du hittar modeller med dobbar och grepp samt specialdesignade sulor för konstgräs, inomhusplaner och spel på gräs. Välj mellan en mängd olika färger och designer. Här hittar du allt från helsvarta skor för minimalistisk look till färggranna utformningar med flera olika färger. Återkommande i designen är adidas 3-Stripes längs med skornas sida som ger dig en klassisk sportstil.

*Det här är ett tillfälligt erbjudande som gäller till och med den 30/09/2021. Rabattkoden är giltig vid flera tillfällen på beställningar som görs på adidas.se för leverans inom landet. Erbjudandet gäller exklusive fraktkostnader, går inte att tillämpa på tidigare köp och går inte att kombinera med andra kampanjer eller rabatter. Övriga begränsningar är eventuellt tillämpliga, de kommer i sådant fall att markeras som sådana på adidas.se. I händelse av returnering eller avbeställning av din order vänligen se "Returnering" under Support på www.adidas.se.