Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Fotboll

 
[1811]
Pris
69 kr - 3,499 kr
693499

adidas fotboll

Gör dig redo för matchen med sköna fotbollströjor, bekväma shorts och rätt fotbollsskor för underlaget. Här hittar du allt från favoritlagets officiella matchtröjor, träningströjor i högpresterande material och skor för hårda, mjuka och inomhusunderlag. adidas fotbollsskor och kläder kommer i storlekar och modeller för både barn och vuxna.

Officiella matchtröjor från favoritlaget

Visa din support för favoritlaget med officiella matchtröjor från adidas fotboll. Matchtröjorna fungerar lika bra för träning som uppe på läktarna om du vill visa ditt stöd under matchen. Bland annat hittar du officiella matchtröjor från Real Madrid och FC Bayern München. I juniorstorlekar kommer matchtröjorna i kit som även innehåller officiella shorts och strumpor.

Fotbollskläder i högpresterande material

För att optimera din prestation ute på planen är det viktigt att ha kläder som ventilerar, svalkar och ger dig rörelsefrihet. Med tunna material slipper du restriktioner och med kläder från adidas fotboll kan du därför fokusera på spelet utan att distraheras av dina plagg. Både shorts och fotbollströjor har därför en lös passform som inte är i vägen under spelet. Med materialet Climacool leds svett och fukt bort från huden samtidigt som meshpaneler ger dig svalka och ventilation.

Rätt fotbollsskor för underlaget

När det kommer till att välja fotbollsskor är det viktigt att välja rätt sko för rätt underlag. För gräsplaner är det skor med dobbar som gäller, medan greppande gummisulor är bättre för grus. För inomhusplaner finns skor med Non-marking-gummisula för att inte lämna svarta märken på inomhusplanerna. Skomodeller från adidas fotboll kommer i versioner för de olika underlagen. adidas predator har prägling på skons ovandel för bättre bollkontroll medan adidas Nemeziz ger dig en omslutande passform med stöd för ankeln vid snabba vridningar och vändningar. En version av Nemeziz-modellen är adidas Messi fotbollsskor som kommer med fotbollslegendens egen logga och finns både för utomhus- och inomhusunderlag.