alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas
Male and female players wearing the new FC Bayern home kit

ALWAYS ONE TEAM

FC Bayern München

 
[100]
Bayern München är ett lag. Alltid. Denna inställning går bortom planen på Allianz Arena och sammanför människor globalt som världens största sportfamilj. Att förena individer genom kollektiva värderingar är grunden till allt Bayern München gör. Den nya hemmatröjan är den första med fem stjärnor ovanför emblemet.
Barn Fotboll Röd FC Bayern 21/22 Home Mini KitBarn Fotboll Röd FC Bayern 21/22 Home Mini Kit

FC Bayern 21/22 Home Mini Kit

Barn Fotboll

Barn Fotboll Röd FC Bayern 21/22 Home Baby KitBarn Fotboll Röd FC Bayern 21/22 Home Baby Kit

FC Bayern 21/22 Home Baby Kit

Barn Fotboll

1 / 3
Sida:av 3

Visa support i fotbollströjor från FC Bayern München

Precis som alla fotbollsfans vill Bayern Münchens fans naturligtvis visa sin klubbtillhörighet och stoltheten över det enda laget. Detta gör du bäst med hjälp av München adidas-produkter. Välj mellan ställ avsedda för hemma- och bortamatcher, jubileumströjor, presentationskläder och mycket mer. I princip kan du få versioner av alla de kläder och produkter som lagets spelare har att välja mellan. Alla produkter håller hög kvalité och är tillverkade av miljövänliga och återvunna material. Allt för att spara så mycket på jordens resurser som möjligt.

Lägg energin där ditt hjärta hör hemma med München adidas

För alla som har ett favoritlag är det en självklarhet att visa sitt stöd och support för sagda lag. Det handlar också om tillhörighet då kärleken till ett idrottslag ofta kan sammanföra människor från olika bakgrunder och geografiska platser på oförutsedda sätt. FC Bayern München är ett stort världslag som har fans över hela världen. Detta gör deras klubbkläder mycket populära och gångbara. I ett Bayern-plagg kommer du utan problem att passa in vid de flesta tillställningar. Dessutom brukar klubbkläder som den här typen från München adidas verka som en isbrytare. Många känner igen dräkterna och det bir ett enkelt sätt att ta kontakt med nya människor, inleda samtal och lära känna nya vänner.

Skaffa hela setet för en komplett look

Är du ett die-hard-fan så räcker det såklart inte med ett plagg utan du vill såklart ha hela setet med alla dess beståndsdelar. Detta innebär först och främst ett matchställ med shorts och tröja men även ett tjockare överdragsställ med långärmad tröja och byxor. Men det slutar inte där, i FC Bayern München-sortimentet finns allt och lite till. Här hittar du bollar, väskor, kepsar, handdukar, ja till och med badshorts – alla i klubbens speciella färger och märkta av deras emblem.