alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

FC Bayern München-tröjor och set

 
[96]
Sätt personliga rekord i en tröja i Bayern Münchens färger. Hos oss finns allt du behöver för att spela match, träna eller för att visa vilket lag du håller på.
1 / 2
Sida:av 2

FC Bayern München-tröjor gör träningen härligare

Om Bayern München är laget som får ditt hjärta att klappa lite hårdare så är våra Bayern München-kläder något som verkligen kan göra garderoben mer lustfylld. Bestäm själv om du vill ha på dig dem när du tränar fotboll, när du krossar motståndarlaget i en viktig match eller när du bara tittar på fotboll på TV. Den smickrande passformen sitter lagom löst för att du ska kunna röra dig, men samtidigt känna dig snygg.

Hållbara material gör våra Bayern München-kit ännu stoltare

Även om vi älskar fotboll lika mycket som du gör så kan vi inte bara tänka på sport. Vi måste alla hjälpas åt att ta hand om vår miljö. Det är därför vi har använt oss av återvunnen polyester i de flesta av våra Bayern München-kit. Materialet är tillverkat av plast som plockats i kustområden och är lätt och skönt att ha på sig. Dessutom leder det effektivt bort svett så du kan springa länge utan att bli besvärad av jobbig fukt.

Så vårdar du bäst dina Bayern München-plagg

Vi har Bayern München-tröjor för barn, herr och dam, så alla kan känna sig som en i laget. För att de ska kunna användas så länge som möjligt är det viktigt att du sköter om dem på rätt sätt. Ta alltid upp kläderna ur träningsväskan direkt när du kommer hem så de får torka, så förebygger du dålig lukt. Följ alltid tvättinstruktionerna för ditt specifika plagg. Oftast räcker det att tvätta kläderna på 30 grader med ett milt tvättmedel. Undvik sköljmedel och torktumlare och stryk på låg värme så kommer kläderna att hålla länge.