alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Real Madrid – fotbollströjor och kit

 
[95]
För den som älskar Real Madrid har vi premiumplagg i herr-, dam- och barnstorlekar. Välj själv om du vill köra på en Real Madrid-matchtröja eller ett helt kit.
1 / 2
Sida:av 2

Skjut mål på mål i våra Real Madrid-kläder

För att vara omöjlig att stoppa måste du känna dig som det – och det finns inget som skapar den känslan snabbare än att ta på sig en Real Madrid-tröja. Hos oss på adidas finner du hemmaställ, bortaställ, träningskläder och crew outfits. Det gör att du kan välja plagg efter tillfälle, humör och väder. På sommaren kan du köra på en Real Madrid-t-shirt och ett par shorts, medan du kanske vill ha en värmande träningsjacka och Real Madrid-byxor när det är lite kyligare. Vi har allt du behöver, till och med strumpor med lagets emblem. För den perfekta matchen hänger på detaljerna.

Upptäck Real Madrid-tröjor i luftiga premiummaterial

Bara det bästa är fint nog för spelarna i Real Madrid, så varför skulle du behöva nöja dig med något annat? När du köper ett Real Madrid-kit hos oss får du plagg som håller för många timmar på planen, som andas bra tack vare ultramodern AEROREADY-teknik och som är miljövänliga tack vare användningen av återvunnen polyester. Materialen känns mjuka mot huden och passformen är lagom lös så du kan spela utan att kläderna sätter stopp för dina rörelser.

Några skötselråd för dina kläder från Real Madrid

Vi är säkra på att du kommer att älska dina fotbollskläder i Real Madrids lagfärger, och därför vill du såklart ta hand om dem på rätt sätt så de håller riktigt länge. När du tvättar kläderna är det en fördel om du kör ett tvättprogram på låg temperatur. Oftast är det tillräckligt med 30 grader. Ett milt tvättmedel räcker, och undvik sköljmedel som sliter på kläderna. Undvik även att torka dem i torktumlare.