alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Juventus-kläder och tröjor

 
[125]
Kläderna gör fotbollsspelaren. Därför har vi Juventus-kläder till alla dina stora ögonblick på planen och när du tittar på viktiga matcher. Upptäck allt från bortaställ till Juventus-tröjor för att representera ditt lag.
1 / 3
Sida:av 3

Juventus-kläder att ge allt i

Med dina nya Juventus-kläder kan du känna dig som en av dina fotbollshjältar. Deras lagom lösa passform låter dig röra dig fritt, samtidigt som den är smickrande och varje söm sitter precis på rätt ställe. Vi har både Juventus-tröjor för barn och vuxna, och även shorts, långärmade tröjor och strumpor så du får en komplett outfit. Välj själv om du vill ha en Juventus-matchtröja för hemmamatcher eller en Juventus-bortatröja, se ut som en målvakt i Juventus eller jogga i ett snyggt träningsställ.

Gör mål i Juventus-tröjor av återvunnen polyester

Förutom att våra Juventus-kläder för dam, herr och barn är bekväma att springa i och ger din look en helt ny dimension så är själva materialet de är tillverkade av en annan viktig del i helheten. Vi använder oss mycket av återvunnen polyester som ett led i vårt hållbarhetsarbete. Genom att ta till vara på plast som annars hade hamnat i havet skapas material som är slitstarka och sköna att ha på sig, samtidigt som de leder bort fukt så du inte behöver känna dig obehagligt svettig när du spelar fotboll.

Så får du dina Juventus-plagg att hålla längre

Om du tar hand om dina fotbollskläder på rätt sätt kommer du att kunna använda dem på otaliga träningar. Var noga med att inte låta dem ligga fuktiga i träningsväskan när du kommer hem, utan ta upp dem och tvätta dem direkt. Om du inte har möjlighet till det kan du åtminstone hänga dem på tork för att förebygga bakterietillväxt som kan orsaka dålig lukt. Tvätta plaggen på låg temperatur med ett milt tvättmedel och låt dem lufttorka.