alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Manchester United

 
[160]
Supporters av Manchester United över hela världen känns igen på att de klär sig i stolta matchtröjor. Shoppa Manchester United-kläder för både spel på fotbollsplanen och att se på matcherna i.
1 / 4
Sida:av 4

Ta ditt spel till nya höjder med Manchester United-kläder

Det är en speciell känsla när man sticker ut på planen iklädd samma kläder som sina största hjältar. Oavsett om du är på jakt efter Manchester United-tröjor för män eller kvinnor eller Manchester United-tröjor för barn så har vi det som behövs. Dessutom kan du välja mellan både Manchester United-matchtröjor och träningströjor beroende på vad du tycker är snyggast. Vi har till och med strumpor med lagets emblem så du kan representera laget från topp till tå.

Manchester United-plagg i premiummaterial

För att både du och spelarna i Manchester United ska känna sig helt bekväma på planen har vi använt oss av ett funktionellt material i de flesta av tröjorna och våra Manchester United-kit som verkligen gör det där lilla extra. Med hjälp av AEROREADY-teknik och återvunnen polyester kan du hålla dig sval och bekväm, samtidigt som materialet inte belastar planeten i onödan. Det andas och leder bort fukt, och dessutom håller det för många tvättar efter svettiga träningar.

Vårda dina fotbollskläder från Manchester United-kollektionen

Tvätta kläderna på låg temperatur enligt tvättanvisningarna, använd endast ett vanligt tvättmedel och hoppa över sköljmedlet och torktumlaren. Då håller de sig fina länge och du kan fortsätta sätta mål efter mål klädd som en riktig Manchester United-spelare. Tänk också på att ta upp dem ur träningsväskan så de inte ligger kvar fuktiga. Det kan nämligen leda till dålig lukt då bakterier trivs bäst i fuktiga miljöer. Det är bäst om du kan tvätta plaggen direkt efter användning, men om du inte har möjlighet till det kan du hänga upp dem så de får torka så länge.