alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Real Madrid · Kits

 
[35]

Visa din lagtillhörighet med Real Madrid kits

adidas har en stor kollektion av träningskläder i härliga och högteknologiska material. När du väljer bland modellerna kan du passa på att visa din lagtillhörighet och visa ditt stöd till din favoritklubb. Bland adidas fotbollskläder hittar du Real Madrid kits för både barn och vuxna. Dessa innehåller en kombination av officiella match- och träningskläder från din favoritklubb, och i kollektionen hittar du allt från shorts och t-shirts till strumpor i officiella färger och tryck. Vissa tröjor har även möjligheten att lägga till ditt eget namn på matchtröjans baksida för en rolig och unik detalj. 

Real Madrid shorts och andra snygga plagg

Bland kollektionen av adidas Real Madrid kits hittar du sköna shorts som passar både för träning och match. Med löst sittande passform får du optimal rörelsefrihet och det ventilerande materialet håller dig sval även under svettiga pass och med sin snabbtorkande yta slipper du även svettfläckar på dina shorts. I kollektionen hittar du även matchtröjor och träningströjor i officiella tryck. Dessa kommer också i material som låter dig hålla dig sval och behaglig även under intensiva träningsmatcher. Matcha dina shorts och t-shirts med Real Madrid strumpor för att få en enhetlig look. adidas fotbollsstrumpor ger skönt stöd och skydd åt fötter och ben och med absorberande material slipper du svettiga fötter medan strumpornas elastiska material ger plats för benskydd.

Real Madrid kits för både barn och vuxna

adidas fotbollskläder kommer i modeller för både barn och vuxna, och varför inte låta barnen motiveras av sitt favoritlag? I kits för barn hittar du matchande shorts och tröja som går ner ända till babystorlekar. I adidas fotbollskollektion hittar du även fotbollsskor i storlekar både för vuxna och barn. adidas fotbollskor är gjorda för olika underlag så var uppmärksam på om du behöver skor för mjuka eller hårda underlag.