alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Leeds United FC

 
[3]

Oavsett om du ska spela fotboll själv eller se ditt favoritlag så passar plagg med Leeds United FC:s emblem. Välj mellan fotbollströjor, shorts och hela kit för både barn och vuxna.

Leeds United-tröjor för maxat spel

Om du är en hängiven supporter av Leeds United FC vill du såklart att det ska synas. Därför har du nu möjligheten att klä dig i en Leeds United-tröja och -shorts som visar din stolthet över laget, komplett med dess stilrena emblem. Med detaljer i lagets gulblåa färger känns tröjan helt rätt att använda både i tevesoffan när du kollar på matcher och när du själv ger dig ut på planen för att slipa på ditt spel.

Leeds United-kläder i hållbara material med AEROREADY

En bra fotbollströja behöver vara bekväm, sitta lagom löst så du får rörelsefrihet och kännas luftig och sval. För att uppnå den här oövervinneliga känslan av flow har vi använt oss av återvunnen polyester. Detta material är gjort av plast som annars hade förorenat planeten, men som nu är omvandlad till ett hållbart och funktionellt material. Med hjälp av AEROREADY-teknik har vi skapat Leeds-kit som jobbar med dig, så du kan fokusera på din teknik i stället för på hur kläderna känns.

Ge dina Leeds United-plagg lite kärlek

Din Leeds-matchtröja är lätt att vårda. Läs alltid instruktionerna för tvätt som gäller ditt specifika plagg, eftersom skötselråden kan variera beroende på produkt. Men för det mesta räcker det att vårda plaggen genom att tvätta dem på en lägre temperatur och hänga upp dem så de får torka ordentligt efter tvätten. Undvik att använda sköljmedel och att torka plaggen i torktumlaren. Oftast behöver plaggen inte strykas då de inte blir skrynkliga, men skulle du vilja stryka dem räcker det med låg värme. Följer du alla dessa råd kommer du kunna få glädje av dina Leeds-plagg under många år framöver.