alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Manchester United hemmatröjor

 
[13]

Visa vilken sida du står på med våra Manchester United hemmatröjor

För dig finns det bara ett lag, så varför inte visa det genom vad du har på dig? Vi erbjuder Manchester United hemmatröjor som låter dig känna dig precis som en i laget. Oavsett om du vill använda den när du själv spelar fotboll, när du kollar på match eller helt enkelt när du tar det lugnt hemma i soffan så tror vi att du kommer att gilla det mjuka tyget och den ribbade, runda halsringningen. Sidoslitsarna i fållen gör att tröjan sitter snyggt och bekvämt över höfterna och det vävda Manchester United-emblemet gör att du kan känna dig stolt. Modellerna är generellt lite lösare än de riktiga matchtröjorna så du kan röra dig helt fritt.

Ultimata material i Manchester Uniteds hemmaställ

Både tröjorna och shortsen i Manchester Uniteds hemmaställ är utrustade med fuktabsorberande AEROREADY, vilket gör att de aktivt transporterar bort fukt så du inte känner dig svettig i första taget. Tyget är också mjukt och följsamt så du kan röra dig fritt. Men det som gör att vi gillar tyget extra mycket är det faktum att det är gjort av återvunnen plast som vi har räddat från stränder och kustområden. Det här gör att plaggen är miljövänliga och vi har kunnat spara jordens resurser vid produktionen. Därför kan du sträcka på dig lite extra i din nya fotbollströja.

Så tar du hand om dina fotbollskläder

Läs alltid tvättinstruktionerna för ditt specifika plagg. Oftast tvättas kläderna antingen på 30 eller 40 grader. Det är viktigt att tvätta med liknande färger, särskilt som många av Manchester United-tröjorna är röda. Du behöver inte använda sköljmedel och det är bäst att låta dem lufttorka. Tvätta och stryk plaggen med avigsidan ut, en prick på strykjärnet gör plaggen släta utan att förstöra dem.