alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Manchester United · Bortaställ

 
[7]

Visa din support i Manchester United bortaställ

Vi på adidas älskar sport och vill att alla supporters ska ha snygga matchställ som matchar favoritlaget. Manchester United är ett av världens främsta klubblag i fotboll och de har naturligtvis massor av fans världen över som vill visa sitt stöd. Matchställen är tillverkade av olika blandningar av bomull, polyester, nylon och elastan, och detta ger ett mjukt, skönt och följsamt material som har flera fördelaktiga egenskaper du kan dra nytta av när du tränar. Bland annat är det ventilerande och andas så din hud håller sig torr och du är varm och bekväm under långa dagar fulla av aktivitet.

Heja fram spelarna i Manchester United bortatröja

Ställen finns i modeller för herrar, damer och barn – vi tycker nämligen att supportrar i alla åldrar ska få visa vilket lag deras hjärtan klappar för. Köp ett helt set eller enstaka delar som säljs separat, valet är ditt. Dessa Manchester United bortaställ bärs med fördel på läktaren eller framför TV:n när Manchester spelar men du kan även använda de när du själv tränar. Kombinera bortatröjan med ett par jeans eller en kjol så kan du även ha dem vid andra tillfällen och sociala tillställningar.

Ta hand om ditt matchställ

I alla våra produkter finns det tvätt- och skötselråd som du bör följa så noggrant som möjligt. Tvätta dem på låga temperaturer, med avigsidan ut och med plagg i samma kulörer. Använd skonsamma tvättmedel och inget sköljmedel eftersom detta kan täppa igen materialets porer och förstöra plaggets förmåga att andas. Försöka att torka och förvara ditt matchställ ur direkt solljus när det inte används så det inte riskerar att blekas i onödan. För att du skall kunna bära ditt Manchester United bortaställ med stolthet under lång tid framöver behöver du också vårda det lite.