alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Basketartiklar rea

 
[176]
Originals Grå NIZZA HI XY22Originals Grå NIZZA HI XY22

NIZZA HI XY22

Originals

Originals Beige FORUM 84 HIOriginals Beige FORUM 84 HI

FORUM 84 HI

Originals

1 / 4
Sida:av 4

Sätt poäng efter poäng med adidas basketartiklar på rea

Tekniken är viktig när man spelar basket, men för att du ska kunna ha rätt teknik så krävs rätt utrustning, särskilt rätt skor. Det är därför det är så bra att vi just nu har en hel del basketartiklar på rea. Här finns basketskor, träningsväskor, träningskläder, vattenflaskor och mycket mer som du kan tänkas behöva när du tränar basket. Ja, vi har till och med strumpor som kan göra träningen mer behaglig för dina fötter. För att du ska kunna hitta något som passar din personliga stil har vi basketartiklar på rea i många olika färger och utföranden. Matcha gärna dina träningskläder till basketskorna för en outfit som känns enhetlig och uttänkt.

Dribbla bort konkurrensen med vår basketartiklar-outlet

När du spelar basket går det fort, och därför behöver dina skor hänga med i varje sväng och varje hopp du tar. Skorna på vår basketartiklar-outlet är gjorda för basketens snabba nycker och ger dig lagom med stötdämpning och stöd för att kunna hänga med utan att du saktar ner farten. Mellansulorna är försedda med Bounce, vilket gör att de svarar bra på dina hopp och ger dig stuns i steget, och så är de förstås så snygga att alla dina motståndare kommer bli riktigt avundsjuka.

Ta hand om dina basketartiklar så de håller länge

När du väl får hem dina nya basketskor på erbjudande så är det smart att impregnera dem med en sprej. impregneringen gör så att skorna är skyddade mot vatten, men gör också så att smuts inte fastnar lika väl på dem. När skorna blir smutsiga rekommenderar vi att rengöra dem med ett skoskum som är avsett för just det material som skorna är gjorda av. Det torkar du av med en mjuk trasa, och sedan kan du fylla på impregneringen igen.