alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Basketaccessoarer

 
[34]
Tennis Svart Daily Waist BagTennis Svart Daily Waist Bag

Daily Waist Bag

Tennis

Terrex Lightweight Backpack
Essentials 3-Stripes Shoulder Bag
Essentials Logo Wallet
Essentials 3-Stripes Gym Sack
4ATHLTS Duffel Bag Medium
Essentials Logo Backpack
Classic 3-Stripes Backpack
Sports Functional Backpack
3-Stripes Rubber Mini Basketball
Essentials Logo Backpack
Essentials Logo Duffel Bag Medium
Lightweight Metal Badge Baseball Cap
Rullväska Medium
Essentials Logo Bum Bag
Baseball Cap
Baseball Cap
Crew Socks 3 Pairs
Baseball 3-Stripes Twill Cap
Ankle Socks 3 Pairs
adidas Large handduk
D.O.N. Issue #4 Cap
Basketball Crew Socks 3 Pairs
Baseball 3-Stripes Twill Cap
Essentials 3-Stripes Response Backpack
Essentials Logo Shoulder Bag
AEROREADY 3-Stripes Baseball Cap
adidas Liten handduk
AEROREADY 3-Stripes Baseball Cap
Dame D.O.L.L.A. Cap

adidas basketaccessoarer

Med rätt accessoarer kan du förfina ditt träningspass och optimera din prestation under matchen. adidas basketaccessoarer är framtagna för att du ska kunna prestera så bra som möjligt. Bland sporttillbehören hittar du väskor för att du ska kunna ta dig till och från träningen med enkel och lätt packning. Du hittar även träningstillbehör som handdukar, hårband och såklart basketbollen med de välkända adidas 3-Stripes. Se till att fräscha upp din look med adidas basketaccessoarer för ett sportigt och praktiskt tillägg till garderoben.

Väskor till och från basketträningen

När du är på väg till och från träningen vill du få med dig all packning, lätt kunna hitta i väskan och bekvämt kunna bära din utrustning. Med adidas dufffelväska får du plats med all utrustning till basketträningen och kan hålla koll på småsaker i väskans små fickor. Med kraftigt polyestermaterial kan du vara säker på att väskan är slitstark. Duffelväskan går även att göra om till ryggsäck för att du ska kunna bära tung packning bekvämt och jämt fördela vikten. För mindre packning passar adidas gympåsar bra som kommer i flera poppiga färger.

Högteknologiska strumpor för bästa passform

Strumpor kanske är något som du tänker på i sista minuten, men en sådan liten detalj kan göra stor skillnad under träning och match. adidas strumpor kommer i fuktavledande material som håller fötterna torra både på och utanför planen. Dessutom har de strategiskt placerad kompressionsstöd i fotvalvet för att sitta på plats och ge foten stöd under hela träningspasset. Med extra dämpning i fotbädden ökar du dessutom din komfort under matchen. Rätt strumpor ger dig bra grepp i skorna vilket gör att du optimerar din förmåga för snabba rörelser och vändningar på planen.

Kepsar från basketlegender

Bland adidas basketaccessoarer hittar du basketkepsar med flera basketlegenders egna loggor för att du ska kunna sporta basketstilen även utanför planen. Med adidas kepsar inspirerade av James Harden och Damian Lillard får du garanterat en sportig och snygg stil.