alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketaccessoarer

 
[10]
Gör dig redo för match och träning med utrustning och tillbehör som hjälper dig prestera på topp. Med slitstarka material och högteknologisk design hittar du baskettillbehör och utrustning i världsklass.

Funktionella baskettillbehör för bästa möjliga spel

Ibland ligger framgången i detaljerna. Här hittar du funktionella baskettillbehör som underlättar din träning och ditt spel. Med samma klassiska och tidlösa adidas design som är genomgående i kollektionerna får du utrustning och tillbehör som håller en snygg och sportig känsla och motiverar till träning och rörelse. Med adidas Badge of Sport eller den välkända 3-Stripes designen är du redo för basketträningen i stil. Vare sig du letar efter väskor till träningen, handdukar eller sportutrustning hittar du detta bland adidas baskettillbehör.

Basketaccessoarer för bättre spel

Bland adidas basketaccessoarer hittar du bland annat basketbollar i olika storlekar och för olika typer av träning. Välj en all court-boll för allsidigt spel både inomhus och utomhus om du växlar din träning mellan olika underlag. För proffsspel på inomhusplan hittar du bollar särskilt designade för officiella basketmatcher. Du hittar även mindre basketbollar för precisions träning. Förutom utrustning innehåller kollektionen även baskettillbehör som väskor och ryggsäckar för att få med dig all din utrustning till träning. Sköna bärremmar gör att även tyngre utrustning och packning bekvämt kan bäras med. Bland baskettillbehören hittar du även smarta accessoarer som vattenflaskor och handdukar för att underlätta träningen.

Var redo för basketträningen med rätt utrustning

Med adidas basketutrustning är du redo både för match och träning. Förutom tillbehör hittar du även basketskor och basketkläder som gör att du kan träna som världens proffsatleter. Med skor som är gjorda för basketplanens underlag och anpassade efter de rörelser som krävs av denna sport får du stöd från grunden under din träning och ditt spel. Oavsett om du tränar utomhus eller på inomhusplan hittar du basketskor hos adidas som är anpassade efter ditt spels specifika underlag. Matcha med basketkläder i ventilerande material och lediga snitt för bästa förutsättningar för matchen.