alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Basket hoodies

 
[6]

Hoodies för basketboll

Vad motiverar dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett stort urval av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. Älskar du att spela lagsporter som basketboll? – Då kan material och passform göra skillnad. Visa vad laganda verkligen betyder med kläder från adidas när alla ger sitt bästa och tävlingsandan stiger. I våra kollektioner finns en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd hoodies från adidas är du jämt snygg och bekväm. Alla hoodies för basketboll från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – hoodies för basketboll från adidas

Bomull, polyester och återvunna material är tre av de material vi använder för att tillverka våra hoodies. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med hoodieskollektioner som Performance och Athletics ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMAWARM. Essentials och ID är våra mest välkända kollektioner med hoodies. Våra hoodies är tillgängliga i svart, blått, orange och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för damer och herrar. Visa din alldeles personliga stil med hoodies för basketboll från adidas.