alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basket hoodies

 
[16]
Med våra sköna baskethoodies kan du känna dig bekväm, både på och utanför planen. Den lediga passformen och de funktionella materialen gör tröjorna till riktiga favoriter. Matcha din tröja med dina bästa sneakers.

Mångsidiga baskethoodies med en bekväm design

Våra baskethoodies levererar klassisk basketstil och funktionell design. I sortimentet finns allt från luftiga hoodies som passar bra när du ska spela utomhus en vårdag till sköna modeller i fleece som håller dig varm när temperaturen sjunker. Eftersom materialen skiljer sig åt så pass mycket rekommenderar vi att du läser produktbeskrivningen till huvtröjan som du är intresserad av och dubbelkollar så att den är lagom varm för det du tänker använda den för. Välj själv om du känner för en färgstark tröja som utstrålar energi på planen, eller en svart modell som känns klassiskt enkel.

Skapa en sportig outfit med din nya baskethuvtröja

Även om våra baskethoodies är perfekta att spela basket i tack vare den lediga passformen så använder många sin baskethuvtröja som vardagsplagg, och det är inte konstigt. De är oerhört bekväma och riktigt snygga till ett par jeans och dina favoritsneakers. Satsa gärna på ett par sneakers med hög hälkappa för att ge din outfit den där perfekta dosen basket- och streetstil. När det börjar bli lite kallt ute fäller du bara upp huvan och kör på.

Så vårdar du dina träningskläder

Innan du tvättar din nya huvtröja för första gången rekommenderar vi att du läser tvättråden noga och följer dem. De flesta av våra tröjor mår bäst av att tvättas i 30 grader utan sköljmedel och att hängas på tork i stället för att torktumlas. I regel tål plaggen inte kemtvätt eller blekning. Om du vill stryka tröjorna är det bäst att stryka på låg temperatur och att vända plagget ut och in om det har tryck, eftersom trycket kan skadas av värmen. En del plagg går att torktumla, och då är det bäst att göra det på låg värme.