alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basket Shorts

 
[35]
I vårt breda sortiment hittar du basketshorts för herr, dam och barn. Alla har gemensamt att de är tillverkade av luftiga och sköna material med en bekväm passform. Låt matchen börja!

Uppdatera träningsgarderoben med nya basketshorts

Basketshorts är ett enkelt plagg som gör stor skillnad. Våra shorts har en bred linning med stretchig resår som formar sig bekvämt efter din kropp. De sitter kvar i midjan oavsett hur många gånger du kör hoppskott, dribblar över halva planen eller fintar bort motståndarna. En kul grej som vi är extra stolta över är att många av våra shorts är vändbara. De är tvåfärgade, där de olika färgerna dominerar varsin sida av shortsen. Det gör att du lätt kan ändra din look beroende på vad ditt lag bär. Det luftiga, svettavledande materialet gör att du håller dig torr och kan fokusera på din teknik.

Skapa basketoutfits med sköna träningsshorts

I vårt sortiment av träningsshorts kan du hitta alla möjliga modeller, så du kan anpassa dina basketoutfits efter träningsform och klimat. Våra basketshorts matchas allra bäst med ett luftigt basketlinne, vilket ger en klassisk look som inte bara ser vass ut, utan också är väldigt bekväm och ger dig god rörelsefrihet. Kombinera gärna dina basketkläder med ett par basketskor. När du ska ge dig ut på planen har vi dämpande basketskor som ger stabilitet åt foten under snabba vändningar, och när du bara använder basketplaggen för att du gillar stilen är ett par klassiska sneakers ett perfekt val.

Så tvättar du dina träningsshorts

Läs alltid på etiketten med tvättråd innan du tvättar shortsen för första gången, eftersom olika material kräver olika temperaturer. De flesta av våra träningskläder mår bäst av att tvättas på 30 grader och att få lufttorka eller torktumlas på låg värme. Om du vill stryka plaggen bör även det göras på en låg inställning. Undvik att stryka på tryck, vänd då plagget ut och in.