alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Basket Shorts

 
[39]

Shorts för basketboll

Vad motiverar dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett stort urval av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. I basketboll kan ett par ögonblick vara det som skiljer en vinst från en förlust. adidas har teknologin som krävs. Bevisa vad du går för på planen när det verkligen gäller. Kläder med adidas ikoniska logotyp har en självklar plats på sportens arena och inom streetmodet. Våra shorts har en otvetydig Trefoil-design. Alla shorts för basketboll från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – shorts för basketboll från adidas

Våra shorts innehåller även bomull, polyester och återvunnen polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med shortskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå.

Med teknologier såsom TECHFIT är du rustad för alla lägen. AEROREADY, HEAT.RDY och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt alla ansträngda muskler. Våra kollektioner med shorts inkluderar Parley, Icon och Clima. Det är viktigt för oss att ta hand om miljön. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. Vi har shorts i grönt, grått, svart och många andra färger.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Framtiden börjar idag. Skaffa våra shorts för basketboll från adidas – nu är stunden inne.