alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basket Jackor

 
[8]
Våra basketjackor är perfekta att värma upp i eller att bära när du sticker ut på en joggingrunda. Det här är plaggen du drar på dig när du snabbt behöver ett extra lager.

Praktiska basketjackor för skönare träning

När du spelar basket behöver du oftast inte ha på dig ett extra lager. Du springer och hoppar mycket, och då blir du automatiskt varm, men de där gångerna när du kommer in i träningslokalen och det är iskallt kan det vara väldigt skönt att dra på sig en bekväm basketjacka att värma upp i. När du spelar utomhus med kompisarna är den ett måste. Våra basketjackor är tillverkade i luftiga material som leder bort svett så du både håller dig torr och bekväm. Extra kalla dagar kan du komplettera med en baskethoodie som mellanlager.

Jackor för basket med mångsidig design

Våra basketjackor fungerar lika bra att träna i som att använda till vardags. En del modeller har en skön huva att fälla upp när det blåser kallt, och de flesta jackor har praktiska fickor så du kan få med dig alla dina viktiga saker utan att behöva bära på en tung väska. Våra jackor för basket passar lika bra till dina basketshorts som till sweatpants och jeans. Deras mångsidighet gör dem till ett perfekt vardagsplagg, oavsett hur ofta du spelar basket. Matcha dem gärna med ett par sneakers i klassisk basketstil.

Så tvättar du din jacka på bästa sätt

Det är viktigt att alltid läsa på respektive jackas tvättråd, eftersom materialen skiljer sig åt. Oftast är det bäst att tvätta jackorna på 30 grader och låta dem lufttorka, alternativt torktumla på låg värme. Tvätta alltid jackorna med stängd dragkedja för att förhindra att dragkedjans piggar fastnar i andra plagg. Om du vill stryka din jacka bör du göra det på låg värme, jackorna tål inte kemtvätt. Följer du dessa råd kommer du kunna njuta av din jacka under många år framöver.