alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Basket Jackor

 
[2]

Jackor för basketboll

Vad inspirerar dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett brett utbud av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. I basketboll bygger allt på samarbete. adidas plagg är tillverkade av textilier som följer kroppens rörelser och är tillräckligt stretchiga för att ge dig maximal rörelsefrihet. De är där för dig när du är där för ditt lag. Våra jackor har helt rätt stil för dig och dina krav så att du har möjlighet att nå din egen potential. Alla jackor för basketboll från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – jackor för basketboll från adidas

Vi erbjuder jackor som består av nylon och återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill hjälpa till att rädda våra hav. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material genererar vi mindre avfall och hushåller med resurserna.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med jackor från märken som Performance och Athletics. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, CLIMACHILL och AEROREADY. Våra kollektioner med jackor inkluderar Clima, VRCT och RDY. Våra jackor är tillgängliga i svart, blått och vitt.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles personliga stil med jackor för basketboll från adidas.