alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Svarta jackor

 
[205]
Svarta jackor är ett plagg som är ett måste i basgarderoben. Med en adidasjacka kan du garantera att du alltid har en jacka att bära med dina andra plagg oavsett om du ska till träningslokalen eller göra andra spännande saker. Med adidas svarta jackor kan du garanterat hitta en jacka som aldrig går ur tiden. Dessutom finns svarta jackor för hela familjen så att alla kan klä sig i stil. Svarta jackor går bra att använda året runt beroende på vilken modell du väljer och vilket material. För extra kalla dagar kan en varmare jacka vara att föredra medan för ljumna sommarkvällar kan en i det tunnare laget fungera bättre. Välj gärna en jacka efter dina behov. En vind- och vattentät jacka är perfekt om du vill kunna njuta av de flesta dagarna utomhus.
Herr Y-3 Svart JFA ANTH JKTHerr Y-3 Svart JFA ANTH JKT

JFA ANTH JKT

Herr Y-3

1 / 5
Sida:av 5

Svarta jackor i klassisk adidas-stil

I den här kollektionen med svarta jackor kan du hitta klassiska designer som du kan använda dagligen. Oavsett vilken tid på året det är och vilket väder det är ute så kan du hitta en jacka som passar dig. En av de mest tidlösa modellerna är en träningsjacka med ståkrage och glansigt material i trikå i återvunnen polyester med 3-Stripes längs ärmarna. En sådan svart jacka passar för lediga dagar när du vill känna dig både snygg och sportig. Där fram sitter en hel dragkedja och ärmarna är långa med ribbade muddar. Du kan använda de när du till exempel är ute och springer eller spelar fotboll.

En svart jacka är enkel att matcha

En svart jacka är ett av de mest praktiska och stilrena plagg du kan investera i. Dessa modeller är väldigt enkla att matcha till dina övriga kläder, oavsett vilken färg de har. Du kan därför få stor användning för en svart jacka från adidas. Plaggen i den här kollektionen är anpassade för olika syften och årstider. En del jackor kan du använda året om med en varm tröja under. En svart dunjacka är snygg att ha när det är kallt ute och de passar även bra för skidåkning och andra vintriga aktiviteter. Dessutom finns svala jackor som du kan använda under de varma årstiderna när du bara behöver lite skydd mot vind och regn.

Svarta adidas jackor för hela familjen

En snygg svart adidas jacka är ett bra val för alla i familjen. adidas har även storlekar för barn och ungdomar som vill ha en sportig stil på sin jacka. Kläderna håller mycket hög kvalitet och kommer hålla dig varm när du är ute och går. Du kan använda de när du tränar utomhus eller som vardagsjacka när du ska gå till jobbet eller skolan.