alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

svart shorts

 
[334]
1 / 7
Sida:av 7

Svarta shorts

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Med shorts från adidas är du rätt utrustad oavsett vad du har för planer. Ikonisk stil möter multifunktionella material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm när du är på språng. Alla svarta shorts från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – svarta shorts från adidas

Vi har shorts som består av bomull, nylon och polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt senare under dagen. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som Y-3, TERREX eller Originals – med adidas-shorts får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Söker du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan lita på under alla förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, tuff och självsäker image med sina varierande texturer och generösa draperingar.

Med teknologier såsom TECHFIT är du rustad för varje situation. CLIMACOOL, CLIMACHILL och HEAT.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Mygame, Trefoil och Icon är våra populära kollektioner med shorts. Vi vill ha plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Maratonlopp, skola, strand, tävling eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Svarta shorts från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att uppnå dina mål varje dag.