alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Blåa skor och kängor

 
[311]
Run 60s 2.0 Shoes
Run 70s Shoes
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle Shoes
Run 70s Shoes
Ultraboost 22 Shoes
Pharrell Williams Tennis Hu Shoes
Adilette Comfort Slides
Gazelle Shoes
Run Falcon 2.0 Shoes
Tensaur Run Shoes
VL Court 2.0 Shoes
Daily 3.0 Shoes
Astir Shoes
Fluidflow 2.0 Shoes
VL Court Lifestyle Skateboarding Suede Shoes
Forum Low Shoes
Bravada Shoes
ZX 5K BOOST
Adilette Shower Slides
NMD_R1 Shoes
NMD 360 Shoes
Adilette Aqua Slides
VS Switch 3 Lifestyle Running Hook and Loop Strap Shoes
Response Super 3.0 Sport Running Lace Shoes
Runfalcon 2.0 Shoes
Runfalcon 2.0 Shoes
Adilette Aqua Slides
Gazelle Shoes
adidas Adilette Comfort x LEGO® Slides
Activeride 2.0 Sport Running Slip-On Shoes
Adilette Aqua Slides
Run Falcon 2.0 Shoes
Adissage Slides
Runfalcon 2.0 Shoes
Hoops Mid Shoes
Run Falcon 2.0 TR Shoes
ULTRABOOST 22 SHOES
ZX 22 BOOST Shoes
Ultraboost 21 COLD.RDY Shoes
LA Trainer OG Shoes
Questar Shoes
Adilette Lite Slides
Pureboost 22 Shoes
1 / 7
Sida:av 7

Blåa skor och kängor för träning och vardag

Är du på jakt efter nya skor? Blåa skor och kängor är annorlunda och kul utan att sticka ut alltför mycket. Vi har både enfärgade och mönstrade skor för alla sorters träning och aktiviteter. Blått är en lugn färg som kan skänka lite ro när man är stressad. Den är även den färg som de flesta anger som sin favoritfärg, vilket innebär att det är lätt att hitta sina nya favoritskor i vårt breda sortiment.

Marinblå skor passar till allt

Om du inte är sugen på ett par knallblå skor kan du med fördel välja ett par marinblå skor. Marinblått ses ibland till och med som en neutral färg tillsammans med vitt, svart, grått och beige eftersom den inte sticker ut för mycket utan ger andra färger möjligheten att ta för sig. Matcha gärna dina skor med andra marinblå detaljer, till exempel en jacka med blå muddar eller en blå sportbehå som skymtar fram. Detta gör att din outfit känns genomtänkt och du känner dig fin, något som man faktiskt inte ska underskatta vid träning eftersom det kan få dig att ge allt.

Så väljer du rätt skor

Det är många som inte är medvetna om hur viktigt det är att välja rätt skor för rätt ändamål. Var noga med att läsa på om skorna du väljer mellan så att du skaffar löparskor för löpning, gymskor för gymmet och promenadskor att ha till vardags. Det kanske kan tyckas att alla skorna är ungefär likadana, men så är det inte. Stötdämpningen skiljer avsevärt beroende på vilken träningsform skorna är designade för, och även sulans grepp och hur mycket stöd skon ger din fot. Rätt skor minskar risken för skador, både på kort och lång sikt, vilket är väldigt viktigt.