alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blåa skor och kängor

 
[433]
1 / 10
Sida:av 10

Blåa skor och kängor för träning och vardag

Är du på jakt efter nya skor? Blåa skor och kängor är annorlunda och kul utan att sticka ut alltför mycket. Vi har både enfärgade och mönstrade skor för alla sorters träning och aktiviteter. Blått är en lugn färg som kan skänka lite ro när man är stressad. Den är även den färg som de flesta anger som sin favoritfärg, vilket innebär att det är lätt att hitta sina nya favoritskor i vårt breda sortiment.

Marinblå skor passar till allt

Om du inte är sugen på ett par knallblå skor kan du med fördel välja ett par marinblå skor. Marinblått ses ibland till och med som en neutral färg tillsammans med vitt, svart, grått och beige eftersom den inte sticker ut för mycket utan ger andra färger möjligheten att ta för sig. Matcha gärna dina skor med andra marinblå detaljer, till exempel en jacka med blå muddar eller en blå sportbehå som skymtar fram. Detta gör att din outfit känns genomtänkt och du känner dig fin, något som man faktiskt inte ska underskatta vid träning eftersom det kan få dig att ge allt.

Så väljer du rätt skor

Det är många som inte är medvetna om hur viktigt det är att välja rätt skor för rätt ändamål. Var noga med att läsa på om skorna du väljer mellan så att du skaffar löparskor för löpning, gymskor för gymmet och promenadskor att ha till vardags. Det kanske kan tyckas att alla skorna är ungefär likadana, men så är det inte. Stötdämpningen skiljer avsevärt beroende på vilken träningsform skorna är designade för, och även sulans grepp och hur mycket stöd skon ger din fot. Rätt skor minskar risken för skador, både på kort och lång sikt, vilket är väldigt viktigt.