alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparkläder för Herr

 
[526]
1 / 11
Sida:av 11

Herrlöparutrustning och löparkläder underlättar löparrundan

Det bästa med herrlöpning är att du i princip bara behöver ett par grymma löparskor och en löparoutfit för herrar som du enkelt kan packa ner i väskan och sedan använda vart du än är i världen, när du vill och kan. Om du däremot vill ta din löpning till en annan nivå kan det vara bra att investera i ordentlig löputrustning för herrar som kan få dig att orka dig igenom ett helt maraton, självklart med hjälp av din ansträngning och vilja. Våra kläder hjälper dig att hålla dig torr och sval tack vare smart, fuktabsorberande material så som AEROREADY och smarta meshinfällningar. Dessutom hjälper Polygiene-teknologin dina kläder att hålla sig fräscha och fria från dålig lukt. För en skön omslutande känsla kan du investera i herrlöparutrustning och löparkläder i kompress eller varför inte i Alphaskin som följer dina rörelser för en fixerad passform.

Herrlöpning i bekväma och funktionella skor

Självklart behöver du även grymma skor för att ta dig an löparturen utan problem. Vi har skor som är speciellt framtagna för att underlätta för dig. Till exempel har vi en mellansula med Boost som ger mer energi för varje steg du tar, eller varför inte en supermjuk mellansula med Cloudfoam-dämpning? För att göra löparrundan ännu bekvämare har vi även en OrthoLite® inläggssula. Om du gillar när skon är åtsittande, nästan som en strumpa, bör du definitivt satsa på våra Primeknit-skor som följer dina fötters rörelser tack varde den stickade ovandelen. Med en stabil yttersula i bland annat Stretchweb eller gummit Continental™ kan du enkelt ge dig ut och träna i alla väder och på olika terränger utan att oroa dig över greppet. Dessutom kommer några av vår herrlöparutrustning och löparkläder i återvunnet och organiskt material så du kan handla med gott samvete.