alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gymkläder för herrar

 
[651]
Male model working out in adidas training collection
Male model working out in adidas training collection
Male model working out in adidas training collection
Male model working out in adidas training collection
LesMills x adiClub

ADIDAS x LES MILLS™ ...

... går samman för att forma framtidens träning genom en fusion av innovation och arv. Detta nya partnerskap kommer att ge världsledande träningsupplevelser genom innovativ digital teknik och samtidigt leverera livesända träningsevenemang på nästa nivå i viktiga städer världen över. 


Håll utkik efter mer.

1 / 14

Högklassiga gymkläder för herrar från adidas

Om det är dags att fräscha upp garderoben med ny träningsutrustning så har du kommit helt rätt. Här kan du botanisera bland t-shirts, träningsbyxor, strumpor, jackor, shorts, yogamattor – ja, allt du behöver för att vara fullt utrustad inför ditt nästa träningspass. adidas gymkläder för herrar håller en mycket hög kvalitet tack vare tekniska och moderna material.

Investera i ny träningsutrustning och gymkläder för herrar

Uppdatera garderoben med ett par nya t-shirts för träning. adidas gymkläder för herrar är alltid uppdaterade med de senaste teknologierna inom idrott och träning. En t-shirt i tyg med hålmönstrad yta och ventilerande material leder bort svett på ett effektivt sätt, du kan därför tänja på gränserna och köra mer intensiva pass än någonsin tidigare. Tröjorna torkar snabbt och du får maximal komfort, och du kan välja mellan kortärmat, långärmat och ärmlös modell. Med en långärmad tröja med Alphaskin får du en åtsittande och bekväm kompressionspassform – perfekt för de som gillar högintensiva träningspass på gymmet. Inför sommarträningen kan du investera i ett par snygga shorts i interlockmaterial som håller dig torr i varma temperaturer.

Ultimata gymkläder och träningskläder för herrar

Dessa träningskläder för herrar har snygga detaljer i form av bland annat adidas 3-Stripes och du kan välja bland flera färger. En klassisk vintagelook går aldrig ur tiden. Utöver gymkläder för herrar kan du välja bland många andra snygga tillbehör. Ett par strumpor från adidas som är anpassade för träning kommer ge dig en perfekt passform och du kommer definitivt att känna skillnaden jämfört med att träna i vanliga strumpor. Ett trepack med strumpor i bomull är perfekt för dig som tränar flera gånger i veckan. Du kan också investera i en egen yogamatta som ger bra grepp och som gör att du inte halkar. Till det finns även en smart väska till yogamattan så du kan bära med dig de smidigt till gymmet eller studion.