alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Gymkläder för herrar

 
[723]
Designed 4 Training HEAT.RDY HIIT Shorts
Designed 4 Training HEAT.RDY HIIT Shorts
AEROREADY Designed for Movement Tee
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo Tee
AEROREADY Designed for Movement Tee
Techfit 3-Stripes Training Tee
Techfit Training Sleeveless Tee
HIIT Spin Training Shorts
Designed for Training Shorts
Techfit Training Short Tights
Primeblue Designed To Move Sport 3-Stripes Shorts
Training Colorblock Pants
HIIT Spin Training Shorts
Techfit 3-Stripes Training Short Tights
Training Shorts
Cushioned Crew Socks 3 Pairs
Cushioned Ankle Socks 3 Pairs
Essentials Logo Shoulder Bag
Cushioned Crew Socks 6 Pairs
Cushioned Low-Cut Socks 3 Pairs
Essentials Logo Duffel Bag Extra Small
Essentials Logo Duffel Bag Medium
3-Stripes Cushioned Crew Socks 3 Pairs
Cushioned Ankle Socks 3 Pairs
Cushioned Ankle Socks 3 Pairs
Lightweight Metal Badge Baseball Cap
Marvel Avengers Thor Adizero Fastcourt 1.5 Handball Shoes
Lightweight Metal Badge Baseball Cap
FARM Rio Socks
Cushioned Low-Cut Socks 3 Pairs
Power VI Backpack
Cushioned Low-Cut Socks 3 Pairs
Low-Cut Socks 3 Pairs
FARM Rio Socks
Key Cord
No-Show Socks 3 Pairs
Ligra 7 Indoor Shoes
Trainer V Shoes
Low-Cut Socks 3 Pairs
No-Show Socks 3 Pairs
Ligra 7 Indoor Shoes
Steel Bottle 0.75 L
Dropset Trainer Shoes

Högklassiga gymkläder för herrar från adidas

Om det är dags att fräscha upp garderoben med ny träningsutrustning så har du kommit helt rätt. Här kan du botanisera bland t-shirts, träningsbyxor, strumpor, jackor, shorts, yogamattor – ja, allt du behöver för att vara fullt utrustad inför ditt nästa träningspass. adidas gymkläder för herrar håller en mycket hög kvalitet tack vare tekniska och moderna material.

Investera i ny träningsutrustning och gymkläder för herrar

Uppdatera garderoben med ett par nya t-shirts för träning. adidas gymkläder för herrar är alltid uppdaterade med de senaste teknologierna inom idrott och träning. En t-shirt i tyg med hålmönstrad yta och ventilerande material leder bort svett på ett effektivt sätt, du kan därför tänja på gränserna och köra mer intensiva pass än någonsin tidigare. Tröjorna torkar snabbt och du får maximal komfort, och du kan välja mellan kortärmat, långärmat och ärmlös modell. Med en långärmad tröja med Alphaskin får du en åtsittande och bekväm kompressionspassform – perfekt för de som gillar högintensiva träningspass på gymmet. Inför sommarträningen kan du investera i ett par snygga shorts i interlockmaterial som håller dig torr i varma temperaturer.

Ultimata gymkläder och träningskläder för herrar

Dessa träningskläder för herrar har snygga detaljer i form av bland annat adidas 3-Stripes och du kan välja bland flera färger. En klassisk vintagelook går aldrig ur tiden. Utöver gymkläder för herrar kan du välja bland många andra snygga tillbehör. Ett par strumpor från adidas som är anpassade för träning kommer ge dig en perfekt passform och du kommer definitivt att känna skillnaden jämfört med att träna i vanliga strumpor. Ett trepack med strumpor i bomull är perfekt för dig som tränar flera gånger i veckan. Du kan också investera i en egen yogamatta som ger bra grepp och som gör att du inte halkar. Till det finns även en smart väska till yogamattan så du kan bära med dig de smidigt till gymmet eller studion.