alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningsbyxor

 
[173]
1 / 4
Sida:av 4

Träningsbyxor för hela familjen

När man tränar är det viktigt att ha kläder och skor som inte bara ger support och energi men som framförallt är bekväma. Våra sköna träningsbyxor passar utmärkt för hela familjen, stora som små och är tillverkade så du kan nå dina mål på ett bekvämt sätt, oavsett om det är i skolan, på jobbet, i vardagen eller på träningspasset. Välj mellan olika storlekar, modeller, stilar och färger. Det är du som bestämmer om du vill sticka ut från mängden eller smälta in men en sak är säker, du kommer garanterat känna av de sportiga vibbarna med någon av våra Trefoil-logga eller 3-Stripes.

adidas träning byxor hjälper dig att fokusera på dina utmaningar

Att ha ett par träningsbyxor som sitter på ordentligt och inte glider under träningspasset när du rör dig är väldigt viktigt om du vill kunna fokusera på målet istället för dina gymbyxor. Välj ett par som inte går över dina anklar så du slipper fastna eller snubbla över dem. Du kan välja mellan olika passformer, allt från mer åtsittande till mer lösa och valet är ditt. Våra mjukare fitnessbyxor passar utmärkt att använda på lata dagar såväl som på träningspasset och det bästa är att de är tillverkade av bland annat organiskt bomull så du kan njuta med gott samvete. Vi har även adidas gymbyxor som kommer i ventilerande material och meshdetaljer som hjälper dig att hålla dig torr och sval när värmen stiger. Om du vill ha ett par adidas träningsbyxor som är enkla att ta på och av över skorna bör du investera i ett par med dragkedjor på anklarna. Om du är ute och tränar och inte hittar ett värdeskåp behöver du inte längre oroa dig över dina mindre värdesaker då du enkelt kan förvara de i fickorna. Gör dig redo att fokusera mer på dina utmaningar än på kläderna.