alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

sömlös bh

 
[12]

Sömlösa bh:ar

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits får du oklanderlig stil utan att offra dynamiken. Med bh:ar från adidas har du en bra grund. De följer varje rörelse och ger dig stöd under träningen. Alla sömlösa bh:ar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – sömlösa bh:ar från adidas

Vi erbjuder bh:ar tillverkade av nylon och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger en ny funktion åt plasten och använder den som ett återvunnet material i produktionen av våra produkter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Clima och DESIGNED4TRAINING är våra populära kollektioner med bh:ar. Våra bh:ar finns i svart, blått, lila och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för damer. Sömlösa bh:ar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.