alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

sömlös bh

 
[14]
FORMOTION Sculpt Medium-Support Bra
Marimekko Light-Support AEROKNIT Bra
Marimekko AEROKNIT Light-Support Bra (Plus Size)
FORMOTION Sculpt Texturised Light-Support Bra
Studio Two-Tone Bra
Studio Two-Tone Bra
FORMOTION Sculpt Medium-Support Bra
Studio Bra
Training Aeroknit Bra

Sömlösa bh:ar

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits får du oklanderlig stil utan att offra dynamiken. Med bh:ar från adidas har du en bra grund. De följer varje rörelse och ger dig stöd under träningen. Alla sömlösa bh:ar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – sömlösa bh:ar från adidas

Vi erbjuder bh:ar tillverkade av nylon och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger en ny funktion åt plasten och använder den som ett återvunnet material i produktionen av våra produkter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Clima och DESIGNED4TRAINING är våra populära kollektioner med bh:ar. Våra bh:ar finns i svart, blått, lila och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för damer. Sömlösa bh:ar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.