alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klättringsskor

 
[12]

Klättringsskor

Med adidas skor kombinerar du stil med sport och fritid. adidas skor imponerar inte bara med sin stil utan ligger även i framkant när det gäller komfort. Redo att sätta ett nytt personbästa? Skor från adidas kombinerar teknologi med stil och komfort. De ger dig boosten du behöver för att utveckla klättringen. Hitta din perfekta passform. Med klättringsskor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt stöd. Med dessa klättringsskor kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – klättringsskor från adidas

Äventyren väntar dig utanför de väl bevandrade vägarna. Vi har ett komplett utbud av produkter för lyckade äventyr i det fria: klättringsskor från adidas.

Våra klättringsskor är tillverkade av läder, mockaläder och syntetläder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Five Ten – med adidas-klättringsskor gör du inte enbart intryck på nästa träning utan också på vägen dit.

Våra mest innovativa teknologier, som STEALTH, hjälper dig att höja prestationerna. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energi från varje steg. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är internationellt hyllade och är ett tydligt statement. Vi erbjuder klättringsskor i turkos, rosa, blått och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Medelnivå eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Våra skor lämpar sig för terränger. När framtiden börjar är upp till dig. Skaffa våra klättringsskor från adidas – nu är stunden inne.