alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarta vandringskängor

 
[116]
Vandring Svart GSG 9.2 BootsVandring Svart GSG 9.2 Boots

GSG 9.2 Boots

Vandring

1 / 3
Sida:av 3

Ta dig ut i naturen i våra svarta vandringskängor

När du vill komma bort från stan och fylla lungorna med frisk luft får du inte glömma att ta på dig ordentliga skor på fötterna. Svarta vandringskängor är särskilt funktionella då smuts syns mycket mindre på dem. Vi har modeller som passar alla sorters friluftsmänniskor – från de som tar en långpromenad i stadsparken till de som vandrar uppe i fjällen hela dagen. När du väljer kängor bör du satsa på ett par som är anpassade efter din aktivitetsgrad så du får den stötdämpning och det grepp som du behöver.

Praktiska funktioner hos våra svarta vandringsskor

Beroende på vilken modell du väljer finns det olika detaljer som gör dem speciella. Vissa av våra svarta vandringsskor är behandlade med GORE-TEX® så de tål vatten, men samtidigt släpper ut små svettdroppar så du håller dig torr om fötterna. Vissa går upp en bit på fotleden för att ge dig stöd under dina strapatser, medan andra är lägre och passar bra i enkel terräng. De är också olika fodrade så du kan hitta rätt par för den aktuella årstiden. Fördelen med svarta vandringsskor är att de passar till praktiskt taget vilka kläder som helst, så du behöver inte vara orolig för att de inte ska matcha det du har på dig.

Vårda dina vandringskängor på rätt sätt

Alla vandringskängor mår bra av att bli omhändertagna på rätt sätt. Det är viktigt att använda en impregnering för att öka deras tålighet. Den gör så smuts inte fäster på samma sätt och ökar också vattentåligheten. När kängorna har blivit smutsiga är det bäst att använda en särskild skorengöring och fylla på impregneringen. För läderskor kan det också vara en god idé att använda ett läderbalsam som mjukar upp materialet när du har haft skorna en längre tid.