alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Outdoor · Skor · Vandringskängor

 
[431]
Vandring Svart GSG 9.2 BootsVandring Svart GSG 9.2 Boots

GSG 9.2 Boots

Vandring

1 / 9
Sida:av 9

adidas Outdoor skor

Låt inte skorna förhindra dig från att ge dig ut på friluftsaktiviteter i alla typer av väder! adidas Outdoor har skor för alla väderlekar så att du alltid är redo oavsett vind, kyla och väta. Med adidas Outdoor skor får du en högpresterande sko som möjliggör din bästa träning. Vare sig du letar efter vandringskängor, skor för terränglöpning, vattenavstötande skor eller lätta skor med bra grepp hittar du dessa här.

Högteknologiska skor för hög prestation

Med högteknologiska material säkerställer adidas Outdoor skor din träning för att du ska kunna prestera så bra som möjligt. Med sulan Traxion får du bra grepp på hala underlag som klippor eller våta stigar. Även sulor i gummit Continental™ ger dig grepp på alla möjliga våta ytor och är även bra för regniga dagar. För långa vandringar eller löprundor är sulan Boost vår mest responsiva sula som ger dig energi hela dagen. Flera av adidas Outdoor skor har tåliga läderovandelar som skyddar mot vind och vatten, men du kan även välja en ovandel i det vattenavstötande Primeknit för en lättare känsla. Primeknit formar sig tätt runt foten samtidigt som materialet ger dig flexibilitet.

Välj rätt sko för rätt tillfälle

adidas Outdoor har tagit fram skor specifikt för olika användningsområden för att du ska kunna få så passande sko som möjligt för din aktivitet. För långa vandringar är adidas TERREX-skor att rekommendera. Dessa är lätta skor som ger dig komfort under hela vandringen med stabila steg och lätt ovandel i Primeknit. För terränglöpning är skorna TERREX Agravic att rekommendera. Yttersulan i gummit Continental™ ger dig optimalt grepp och mellansulan i Boost ger dig energi under hela löprundan. För segelturen är TERREX Climacool ett bra val. Ovandelen i ventilerande stickning håller fötterna svala samtidigt som de är vattenavstötande. Traxion-sulan ger dig dessutom bra grepp på hala underlag.