alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotbollsskor

 
[238]
Futsal Vit SAMBA CLASSICFutsal Vit SAMBA CLASSIC

SAMBA CLASSIC

Futsal

1 / 5
Sida:av 5

Fotbollsskor i hög kvalitet för att flyga fram på planen

Olika typer av träning kräver olika typer av skor, men kanske mest anpassade är just fotbollsskorna. Beroende på vilket underlag du ska spela på är det viktigt att välja rätt för att du ska få säkra och snabba steg på planen. Här hittar du skor med dobbar för mjuka underlag och med greppande sulor för hårda planer eller inomhusplaner. Välj rätt då detta gör all skillnad för ditt spel. I kollektionen av adidas fotbollsskor hittar du både skor för snabbhet på planen och kontroll över bollen. Med adidas klassiska design får du skor som använts av världens främsta atleter så du är definitivt i gott sällskap.

Skor som är designade för att öka din prestation

Med adidas fotbollsskor får du skor som optimerar din träning. Här hittar du skor konstruerade som en andra hud för att du ska få så snabba och flexibla steg som möjligt. Med dessa skor flyger du fram på planen och kan vara först på bollen. För rena tillslag hittar du modeller som är snörlösa för bästa skott, och om du önskar mer kontroll över bollen hittar du modeller med textur på ovandelen för att du ska få bästa möjliga grepp och fäste på bollen när du vill dribbla bort motståndarna.

Var redo för träningen med adidas fotbollsutrustning

Matcha dina fotbollsskor med adidas sportstrumpor för att få så bra passform som möjligt. Strumporna motverkar glid och friktion i skorna så du får så lite skav som möjligt och med vadderade strumpor kan du skydda fötterna ytterligare mot stötar och hård bollkontakt. Du hittar även annan utrustning i adidas kollektion som bland annat målvaktshandskar, träningsbollar och benskydd.