alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Fotbollsskor

 
[317]
1 / 7
Sida:av 7

Optimera ditt spel med rätt fotbollsskor

Med ett par sköna fotbollsskor från adidas får du allt en fotbollsspelare kan önska sig av ett par skor. Dessa skor från adidas är gjorda med de senaste teknologierna för att du ska känna dig så bekväm som möjligt och kunna prestera på topp. Du får helt enkelt bättre kontroll, snabbhet och smidighet, och med maximal rörlighet kan ingenting stoppa dig på fotbollsplanen.

adidas fotbollsskor för dig med höga ambitioner

Oavsett vilken nivå du spelar på är skorna helt klart värda att investera i. Med adidas fotbollsskor känner du dig som ett proffs på banan. Olika skor är bra för olika underlag, så det gäller att se till att du använder ett par som är anpassade till just din situation, annars kan du riskera att råka ut för skador. adidas fotbollsskor finns i flera olika varianter, så oavsett om du spelar på gräs, konstgräs eller grus kan du hitta något för dig i den här kollektionen. Modellerna finns i många olika snygga färger och har dubbar i olika storlekar så det är lätt att hitta något som passar just dig.

Hitta din ultimata fotbollssko och prestera på topp

En fotbollssko sitter som bäst när den sitter hårt på foten så du får stabilitet, men den ska samtidigt förstås vara bekväm för dina fötter. Den perfekta skon ger dig ultimat komfort så du kan fokusera på matchen eller träningen till hundra procent. För att undvika sportrelaterade skador är det viktigt att tänka på att anpassa dina skor efter din roll på planen. Om du är målvakt eller defensiv spelare är det bäst med en sko som ger extra stabilitet och bra grepp på underlaget. Om du är en offensiv spelare eller springer långa sträckor på planen är det smart att välja en lätt och snabb sko. adidas har modeller som underlättar för långa löpsträckor.