alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotbollsskor för konstgräs

 
[8]
Konstgräs är varmare och strävare än naturligt gräs. Som kompensation har AG-yttersulan fler dobbar eftersom det inte är lika lätt att penetrera underlaget. Utöver att ge ett optimalt grepp på konstgräs med långa strån, så fördelar också fler dobbar vikten och trycket på foten bättre.

Snabba steg på planen med fotbollsskor för konstgräs

Fotboll spelas på en mängd olika underlag och du behöver rätt typ av skor för att få säkra och snabba steg på planen. Idag spelas fler och fler matcher på planer med konstgräs och dessa kräver en annan typ av fotbollsskor än spel på grus eller gräs. Här hittar du ett stort sortiment av fotbollsskor för konstgräs, dessa har dobbar som är anpassade för att ge dig maximalt med grepp för just konstgräsplaner. Dessa dobbar är mer slittåliga än på skor för gräsplaner och även kortare då längre dobbar riskerar att fastna i konstgräset vilket kan leda till skador. Med adidas klassiska design får du inte bara funktionella skor men även tidlösa sportskor som ger dig snyggast stil på planen.

Fokusera på bollen med rätt fotbollsskor

Bland adidas skor för spel på konstgräs hittar du modeller som inte bara ger dig säkert grepp på underlaget men även låter dig vara först på bollen. Med fotbollsskor som har en omslutande passform runt foten i högteknologiska material får du snabba och lätta steg då skorna följer med ordentligt. Flera av fotbollskorna för konstgräs har förstärkta gummidelar på de platser på skorna som riskerar extra slitage. Detta skyddar både fötterna och låter skorna hålla flera säsonger. Du hittar även modeller med snörlösa ovandelar vilket ger dig extra kontroll över bollen för att kunna dominera spelet.

Få ut det mesta av dina fotbollsskor med rätt utrustning

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning är det inte bara fotbollsskor för konstgräs som gäller, men även rätt fotbollskläder och utrustning. Hos adidas hittar du ventilerande och svala fotbollskläder såväl som benskydd och målvaktshandskar.