alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Fotbollsskor för konstgräs (AG)

 
[10]
Barn Fotboll Grön Predator Mutator 20.3 Multi-Ground BootsBarn Fotboll Grön Predator Mutator 20.3 Multi-Ground Boots

Predator Mutator 20.3 Multi-Ground Boots

Barn Fotboll

Snabba lätta fötter med konstgrässkor

Företaget adidas ursprungliga verksamhet var att tillverka de bästa skor som finns för atleter och idrottsmän. Trots att produktionen växt till att även omfatta flera olika typer av produkter tillverkar vi fortfarande skor i världsklass. Detta innefattar naturligtvis även konstgrässkor. Våra astroturf fotbollsskor har en skön passform som omsluter foten och ger bra stöd när du spelar. Innerskon har en konturformad sula och har extra vaddering på vissa platser för ultimat komfort. De olika modellerna har ovandelar i olika material, välj efter din personliga preferens och spelstil. Många av konstgrässkorna har även strategiskt placerade gummiförstärkningar som hjälper dig att få bättre tillslag på bollen. Skorna fästs med snören då detta ger den individuella spelaren möjlighet att själv justera skons passform efter det egna tycket och smaken. Överlag är dessa konstgrässkorna lätta och smidiga, vilket gör dem sköna och enkla att hantera – både på och utanför plan.

Rätt fotbollsskor för konstgräs

Ursprungligen var fotbollsskor synonymt med ett par läderskor försedda med gräsdubbar. Det fanns inga alternativ utan skulle man spela fotboll så var det denna typ av sko som gällde. Utvecklingen går dock framåt hela tiden och så också i fotbollsvärlden. Idag spelads fotboll året om, både inomhus och utomhus. Detta innebär också att underlaget förändras och för att kunna spela behöver du då olika typer av skor. Konstgräs skor är speciellt framtagna för just detta underlag, något som blivit allt mer vanligt förekommande i Sverige under senare år. Konstgräsfotbollsskor har en annan typ av dubbar än vanliga fotbollsskor. Dubbarna är extra starka för att tåla större slitage eftersom det sliter mer att spela på konstgräs. Dubbarna är dessutom betydligt kortare än vanliga dubbar. Detta är för att minska skaderisken då långa dubbar lätt fastnar i konstgräs och kan skador på fötter, knän och underben.