alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Fotbollsskor för inomhus

 
[52]
1 / 2
Sida:av 2

adidas indoor skor för fotboll

Fotboll spelas på allt från grus och gräs till konstgjorda ytor och inomhusplaner. Fotbollsentusiaster vet att olika ytor kräver olika typer av skor för att du ska kunna spela så bra som möjligt oavsett underlag. adidas indoor skor för fotboll ger dig rätt grepp på inomhusplaner för att du ska kunna nå nya resultat under både träning och match. Här hittar du allt från den klassiska inomhusmodellen adidas Kaiser Goal till den nya modellen adidas Predator.

Klassisk fotbollssko för inomhusbruk

adidas Kaiser Goal är en fotbollsikon som fortsätter att vara populär. Skon har både en klassisk stil och en högpresterande konstruktion. Ovandelen i mjukt skinn ger dig både en smidig passform och bra tillslag medan mellansulan i EVA ger dig stötdämpning med lätt vikt. Gummiyttersulan ger dig bra grepp på alla inomhusytor. Med de klassiska tandade 3-Stripes i vitt längs med sidorna får du en tidlös stil på denna hållbara sko.

adidas Predator anpassad för inomhusbanan

Bland adidas indoor skor för fotboll hittar du även den populära adidas Predator indoor som är anpassad för inomhusytor. Modellen kommer med en strumpliknande passform som är skönt åtsittande över ankeln för att följa med vid varje steg. Välj mellan klassisk snörning eller en snörlös modell för bättre kontroll och bollfäste vid passningar och skott. Med en gummiyttersula får du bra grepp på inomhusplanen för rörelser i alla riktningar.

adidas Nemeziz indoor

adidas Nemeziz indoor har en hög modell i slitstark textil för att ankeln ska få extra stöd och skon ska få bra kontakt med bollen. Modellen finns både i en snörlös design och med klassisk snörstänging. Välj mellan färggranna modeller eller mer diskreta toner med en nytolkning av 3-Stripes vid skornas häl. Med en yttersula i gummit Continental™ får du bra grepp på underlaget. Dessa adidas indoor skor för fotboll kommer också med en stötdämpning i EVA för att skydda knän och anklar vid hårda pass.