alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotbollsskor för inomhusbruk

 
[25]

Optimera din träning med fotbollsskor för inomhusbruk

Fotboll spelas på en mängd olika underlag och är en sport där rätt skor är avgörande för din prestation och säkerhet. Olika typer av underlag kräver olika typer av skor för att du ska få så bra fäste och säkra steg som möjligt. För inomhusplanen behöver du skor med gummisula som ger dig ordentligt med grepp och skön stötdämpning, och här hittar du en mängd olika modeller av fotbollsskor för inomhusbruk som ger dig lätta och snabba steg och kontroll över bollen. Med adidas klassiska design med 3-Stripes får du en tidlös sko som använts av världens främsta atleter.

Var först på bollen med rätt skor för fotboll inomhus

Skor för fotboll på inomhusplan behöver ha greppande sulor, och här hittar du modeller med högteknologiska yttersulor som ger bra markkontakt och stabila steg. Med en stötdämpande mellansula får du dessutom flexibla steg och stötdämpning på det hårda underlaget för att både skydda dina leder och ge dig extra energi. Låg skärning runt anklarna ger dig rörelsefrihet medan en omslutande passform på skornas ovandel gör att dina rörelser inte hindras av klumpiga skor. För extra kontroll över bollen hittar du skor med textur på ovandelen för att få så bra fäste på bollen som möjligt. Du hittar också snörlösa modeller på fotbollsskor för inomhusbruk för rena tillslag och optimal kontroll över dina passningar.

Få ut det mesta av fotbollsträningen på inomhusplan

I adidas kollektion hittar du inte bara fotbollsskor för inomhusbruk men även fotbollskläder och utrustning. Matcha dina skor med ventilerande fotbollsshorts och fotbollströjor som håller dig sval under intensiva träningspass. Glöm inte heller att välja ett par sportstrumpor för fotbollsträningen, du hittar till exempel strumpor med extra vaddering för att undvika friktion och skav.