adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Fotboll · Strumpor

 
[37]

adidas fotbollsstrumpor

Missa inte de viktiga detaljerna som tar ditt spel till nya nivåer. Med rätt strumpor får du bra grepp i dina fotbollsskor för att kunna kontrollera bollen och dominera i matchen. adidas fotbollsstrumpor ger dig ökat stöd till fotvalvet och stötdämpning på strategiska platser för att du ska vara bekväm i dina skor och slippa distraheras av friktion under matchen. Med ventilerande material får du svalka ute på planen och kan fokusera helt på ditt spel.

Högteknologiska strumpor som låter dig spela din allra bästa match

adidas fotbollsstrumpor har flera högteknologiska kvaliteter som gör strumporna överlägsna när det kommer till prestation. Med materialet Climacool får du en strumpa som är snabbtorkande och dessutom leder bort svett från huden för att dina fötter ska vara torra under hela matchen. Materialet har även ventilerande meshpaneler vilket gör att du får en sval match. Med Techfit får du stödjande kompression vid fotvalv och anklar för att passformen ska vara säker och vaddering på strategiska platser ger dig dessutom stötdämpning och skydd för foten. Formen följer även fotens naturliga rörelser för en fixerad passform med rörelsefrihet.

Fotbollssstumpor med klubbemblem

Visa din support till favoritlaget med fotbollsstrumpor med klubbemblem. Här hittar du bland annat Real Madrid och Juventus officiella matchsstrumpor som du kan kombinera med adidas fotbollströjor och klubbarnas officiella matchkläder.

Olika modeller på adidas fotbollsstrumpor

adidas fotbollsstrumpor kommer i en mängd olika modeller. adidas Alphaskin Traxion är en tunn modell som med hjälp av Techfit ger dig stödjande kompression. Strumpan har en halkfri yta för att du ska få så bra grepp i skorna som möjligt och kommer i en kortare ankelmodell. För en mer klassisk fotbollsstrumpa i knälång modell är klassikern adidas Adisocks knästrumpor att rekommendera. Strumporna har ventilerat material och fixerad passform och passar bra med benskydd. Strumporna kommer med adidas 3-Stripes runt strumpans överdel samt adidas Badge of Sport på framsidan.