alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotbollsstrumpor

 
[45]
Fotboll Vit StrumphållareFotboll Vit Strumphållare

Strumphållare

Fotboll

Fotboll Svart Pride StrumporFotboll Svart Pride Strumpor

Pride Strumpor

Fotboll

Fotbollsstrumpor som ger dig rätt stöd för träningen

Detaljerna kan göra all skillnad för din komfort och därför har adidas alltid fokus på de allra minsta detaljerna, och att välja rätt strumpor till träningen kan göra stor skillnad för din prestation på planen. Här hittar du ett stort sortiment av stödjande fotbollsstrumpor som låter dig optimera din komfort och minska distraktion under matchen. Välj bland en mängd olika färger och modeller i vårt sortiment, här hittar du detaljer som de klassiska adidas 3-Stripes och adidas Badge of Sport.

Funktionella sportstrumpor för maximal komfort

adidas sportstrumpor ger dig de bästa förutsättningarna för bekväma steg, och med skön kompressionspassform på fotbollsstrumporna får du extra stöd för anklarna under träningen. Du får även bekvämare steg tack vare strumpor som minskar glid och friktion i skorna så du slipper skav samtidigt som du håller fötterna torra med snabbtorkande och fuktavledande material. Med torra fötter slipper du distraheras från dina rörelser och kan i stället lägga fullt fokus på bollen, och den sköna kompressionspassformen ger dig även plats för benskydd. Extra dämpning i strumpornas tå och häl gör att du får extra stötdämpning och skydd mot stötar.

Var förberedd för allt med rätt utrustning

Med adidas fotbollsutrustning är du alltid redo för både match och träning. Här hittar du inte bara fotbollsstrumpor men även utrustning som benskydd, målvaktshandskar och träningsväskor. Rymliga duffelväskor låter dig få med dig all din packning till träningen medan bekväma bärremmar gör att du kan bära med dig även tung packning utan skav. Matcha dina strumpor med adidas fotbollsskor som är anpassade efter olika typer av underlag på planen. Du hittar även fotbollskläder i ventilerande och snabbtorkande material för maximal komfort på planen.