alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Fotbollsstrumpor

 
[40]

Fotbollsstrumpor för bättre spel och mer komfort

Här kan alla fotbollsspelare och fans botanisera bland adidas fotbollsstrumpor. De är unikt framtagna för att ge bra kompression så du kan maximera ditt spel. Med en fixerad passform får du ökad komfort och med de strategiskt placerade ventilationerna i mesh får du en sval känsla i skorna. Precis vad man vill ha när tempot ökar och spänningen stiger. Med Techfit får du en stödjande kompression vid dina fotvalv och anklar, med andra ord får du en säker passform och komfort när du rör dig. Dessutom finns zonindelad stötdämpning som ger en skön känsla för varje steg du tar på fotbollsplanen. De allra bästa knästrumporna ger även ökad blodcirkulation och minskade muskelvibrationer. Dessa fotbollsstrumpor är gjorda i likadan stil som dina favoritspelare bär under matcherna och har sportiga detaljer med snygga loggor och adidasdetaljer. Materialet är tillverkat i polyester, nylon och elastan och strumporna har ribbade muddar och infällningar. Du kan också välja ett par strumpor för fotboll med anatomiskt formad fotbädd och Alphaskin som följer kroppens rörelser på ett naturligt sätt. Samtidigt stödjer de vid dynamiska rörelser och supportar dig när det behövs som mest.

Maxa prestationen på planen med adidas strumpor för fotboll

Man får inte glömma att de små detaljerna kan göra stor skillnad. Speciellt när det gäller fotboll. Med ett par ordentliga strumpor för fotboll får du en bra grund att stå på, oavsett vilken position du har. Dessa sköna strumpor är designade i knähög modell så de täcker vaderna och ger stöd där det behövs, och de sitter bekvämt på plats i dina fotbollsskor under hela träningspasset. Tack vare de avancerade teknologierna får du högsta möjliga komfort och med de smarta funktionerna blir du en vinnare på planen. Dessa fotbollsstrumpor passar dig som har höga ambitioner och som inte ger upp i första taget.