alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Fotbollskläder för barn

 
[354]

Med adidas fotbollskläder för barn får även småttingarna samma höga kvalitet på utrustning som atleter i proffsklass. Låt barnen prestera med de bästa förutsättningarna tack vare bekväma material och snitt.

Manchester United Condivo 22 Training Pants
Manchester United Condivo 22 Hooded Track Top
Entrada 22 Sweat Hoodie
Real Madrid 22/23 Home Jersey
Manchester United Condivo 22 Training Jersey
Sereno 1/4-Zip Track Jacket
Manchester United Condivo 22 Training Top
FC Bayern Crew Sweatshirt
Real Madrid Crew Sweatshirt
Manchester United Condivo 22 Training Shorts
Condivo 22 Training Shorts
Messi Tiro Number 10 Training Jersey
Real Madrid 22/23 Home Mini Kit
Real Madrid Condivo 22 Training Shorts
Juventus 22/23 Home Shorts
Sweden 21/22 Home Jersey
Entrada 22 Training Shorts
Arsenal 22/23 Home Baby Kit
Tiro Essentials Shorts
Tiro Essentials Shorts
Real Madrid Condivo 22 Training Jersey
Arsenal 22/23 Home Jersey
Real Madrid Graphic Tee
Real Madrid Condivo 22 Training Top
Condivo 22 Long Sleeve Goalkeeper Jersey
Condivo 22 Match Day Jersey
Arsenal Condivo 22 Training Tee
Entrada 22 Training Shorts
Arsenal Condivo 22 Training Jersey
Real Madrid 22/23 Long Sleeve Home Jersey
Ajax Amsterdam 22/23 Home Jersey
Condivo 22 Goalkeeper Shorts
Real Madrid 22/23 Home Goalkeeper Kit
Entrada 22 Graphic Jersey
Arsenal 22/23 Home Mini Kit
Real Madrid Condivo 22 Training Tee
Real Madrid 22/23 Home Goalkeeper Jersey
Arsenal Condivo 22 Training Tee
Entrada 22 Shorts
Manchester United Condivo 22 Presentation Jacket
Messi Football Graphic Tee
Tiro 21 Windbreaker
Arsenal Condivo 22 Hooded Track Top
1 / 8
Sida:av 8

Fotbollskläder för barn som motiverar till lek och träning

Med kläder som är anpassade efter sportens rörelser och behov kan du få optimal komfort vilket minskar distraktion, och när fokus kan läggas helt på spelet finns det ingenting som stoppar dig ute på planen. adidas håller samma höga standard på material oavsett om det gäller barnkläder eller träningskläder till världens mest framstående atleter och här hittar du fotbollskläder för barn som låter barnen träna på topp i bekväma och sköna material. Med adidas design får du både en klassisk sportstil och en rolig, lekfull design. Inspirera till exempel barnen med favoritlagets officiella matchkläder för att motivera till roligt spel.

Sköna och högteknologiska kläder till fotbollsplanen

Bland adidas fotbollskläder för barn hittar du plagg i högteknologiska material, här finns till exempel fotbollströjor i svalkande och ventilerande textil som leder bort svett från kroppen. Med en snabbtorkande yta slipper barnen dessutom pinsamma svettfläckar och en obekväm, klibbig känsla mot huden. För uppvärmningen hittar du överdragsbyxor i vida snitt som med fördel kan dras på över både fotbollsshorts och fotbollsskor. Matcha med träningsjackor med blixtlås fram för att enkelt kunna ta på och av när du vill anpassa dina kläder till fotbollsplanen.

Redo för träningen med rätt utrustning

Med rätt fotbollskläder för barn får de unga atleterna både snygg stil och bekväm passform på träning och match. Välj bland både klassiska svart-vita adidas-tryck och favoritlagets hemmafärger. Bland adidas fotbollskollektion för barn hittar du inte bara kläder för planen men även utrustning som benskydd och fotbollshandskar. Matcha fotbollskläderna med ett par snygga fotbollsskor som ger barnen det alla bästa fästet på underlaget, och med rymliga duffelväskor och träningsväskor ser du till att barnen får med sig allt vad de behöver till träningen.