alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotbollar

 
[82]
Fotboll Vit UCL PRO FOTBOLLFotboll Vit UCL PRO FOTBOLL

UCL PRO FOTBOLL

Fotboll

1 / 2
Sida:av 2

Fotbollar för träning på proffsnivå

adidas har tagit fram både utrustning och kläder som låter dig prestera på topp. I kollektionen av utrustning för fotboll hittar du inte bara skor och träningskläder men även fotbollar. Detta är kanske en av de mest grundläggande produkterna för spelet och att välja rätt fotboll för din träning är därför ett av de allra viktigaste valen. Med adidas fotbollar får du högkvalitativa bollar som ger dig roligt och högklassigt spel. I sortimentet hittar du inte bara bollar i olika design utan även i olika storlekar och material för att du ska kunna anpassa spelet efter behov.

Välj rätt bland adidas bollar och fotbollsutrustning

adidas fotbollar kommer i olika storlekar för att alla åldrar ska kunna roas av ordentligt spel på högsta nivå. Den officiella matchstorleken på en fotboll är storlek 4 och det är denna storlek som används på proffsnivå. Du hittar flera av adidas bollar med den officiella loggan för olika fotbollslag så du kan känna att du spelar med favoritlaget under träningen. För både juniorer såväl som seniorer är det storlek 5 som gäller, och mindre storlekar passar för spel med barn samt om du vill träna upp tekniken på plan. Med en sömlös konstruktion får du rena tillslag på bollen och kan förbättra ditt spel med bra bollkontakt.

Få ut det mesta av din fotbollsträning

För att få ut så mycket som möjligt av din fotbollsträning är rätt utrustning A och O. Detta gäller inte bara valet av boll men även av skor, kläder och skydd. Hos adidas hittar du en mängd olika tillbehör till matchen som målvaktshandskar, benskydd och rymliga träningsväskor. Matcha med träningsskor för rätt underlag på fotbollsplanen och sköna ventilerade fotbollskläder.