alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Fotbollar

 
[91]
1 / 2
Sida:av 2

Fotbollar för både match och träning

Detta är kanske det mest grundläggande tillbehöret till din träning. Bland adidas kollektioner hittar du stor variation på produkter, både när det kommer till storlek och design. Det finns även produkter både för träning och match, och med teknologi som reflexyta kan du fortsätta träna även efter att solen gått ner. Bollarna har höljen i 100% TPU vilket gör de mycket tåliga. Dessutom gör produkternas butylblåsa att luft effektivt hålls kvar. Vissa mindre träningsbollar har istället för luft en kärna i skum. Detta gör att ingen pumpning behövs.

Välj rätt storlek på din utrustning

Tänk på att välja rätt storlek för att få till bra spel. Fotbollar kommer i olika standardstorlekar som gäller för olika åldrar. Storlek 5 är den officiella matchstorleken för både juniorer och seniorer. Storlek 4 är FIFA:s officiella matchboll. Miniversioner i storlek 1 passar för att träna bollteknik medan storlek 2 och storlek 3 passar för barn. Om du vill öva upp små detaljer i ditt spel gör minibollarna eller mindre storlekar att du tvingas aktivera din detaljförmåga och teknik. För bättre kontroll kan du även välja en boll med låg återstuds. Du hittar även roliga alternativ som den stora jumbobollen som är en rolig aktivitet på gruppträffar och fester.

Roliga mönster och färgklickar

Fotbollar från adidas kommer i en mängd olika mönster och färger. Bland annat kan du välja ett alternativ med ditt favoritlags emblem, eller en officiell matchboll från någon av de stora cupperna. Du hittar även design med adidas klassiska originallogga samt med olika grafiska mönster och färger. Med smarta detaljer som reflekterande yta kan du spela även när det är mörkare ute och med en färggrann design kan du enkelt följa den under matchen. Glöm inte för att få bästa tillslag och optimal kontroll behöver du även ha rätt fotbollskor och strumpor.

Champions League-bollen

Spela som proffsen med den officiella Champions League-bollen från adidas. Precis som om du vore på Europas största fotbollsarenor kan du nu träna, spela, dribbla och skjuta med samma avancerade boll som de stora stjärnorna i Champions League. Lev dig in i matchen och hör publiken jubla vid avspark. Känn hur bollen är utformad så att varje studs, dribbling och skott maximerar dina skills och tar dig till en ny nivå. Fotbollen kommer aldrig att vara densamma igen!