alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Benskydd

 
[18]
Med sköna benskydd kan du fokusera på spelet. Välj mellan modeller som fästs med kardborreband eller med kompressionsstrumpor som ger en säker passform, vi har storlekar för både barn och vuxna.

Med rätt benskydd kan du ta spelet till nästa nivå

Något av det första man köper när man börjar spela fotboll är benskydd, och det är inte så konstigt. Hårda bollar kan både göra ont och ge dig blåmärken, och ännu värre är det om en motspelare råkar sparka på dig i stället för fotbollen. Med ett par ordentliga benskydd kan du förebygga skador på ett enkelt sätt. Välj själv om du föredrar ett par som hålls på plats med kompressionsöverdrag eller med kardborreband. Du kan också komplettera med ett par ankelband. Tänk på att läsa produktbeskrivningen för benskydden som du är intresserad av att ta reda på hur de bäst sitter på plats.

Tänk på det här när du köper skyddsutrustning för fotboll

Alla våra benskydd är designade för att skydda dina smalben från hårda stötar, och innanför det hårda skalet sitter stötdämpande EVA-material som också gör dem bekväma att ha på sig. När du shoppar skyddsutrustning i vårt fotbollssortiment kan du med andra ord vara säker på att alla produkter är särskilt framtagna för att ge dig det skydd du behöver. Det enda du behöver förvissa dig om är att du köper rätt storlek då det finns skydd för barn, ungdomar och vuxna samt att du köper en modell med den fästanordning som du föredrar.

Så tar du hand om skydden mellan träningarna

Även om dina benskydd är slitstarka och tål en hel del stötar så kan de vara känsliga för höga temperaturer. Därför är det bäst att skölja av dem i kallt vatten om de blivit smutsiga och att torka av dem med en handduk. Lägg dem inte på ett element när de ska torka.