alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skidjackor

 
[35]

Skidjackor för att optimera din prestation i backen

När du åker skidor eller tränar utomhus är det väldigt viktigt att du har rejäla kläder på dig. Här kan du välja bland fina skidjackor som håller dig varm när det behövs som mest. En isolerad och långärmad jacka med huva som är stoppad med gåsdun är ett bra alternativ för de flesta. En sådan jacka stänger inne värmen utan att det känns instängt eller bylsigt. Att du kan röra dig är otroligt viktigt när du åker skidor, och med hjälp av stretchiga fleecepaneler tillverkade i polyester får du väldigt bra rörelsefrihet. Det yttre materialet är tillverkat i ripstop med dragkedja och står effektivt emot revor och samt hård vind och blåst. Dessa skidjackor har smarta funktioner så som praktiska fickor med blixtlås och en justerbar huva. De är även lätta att packa ner i resväskan eftersom de inte tar så mycket plats.

En skidjacka för dig som älskar utmaningar

Med en snygg skidjacka från adidas är du redo för branta sluttningar och höga berg. Ingen utmaning är för stor om du har rätt utrustning, och adidas har många fina alternativ för både herr och dam. Om du hellre vill ha en väst istället för en skidjacka kan du investera i en lätt variant från adidas. En ärmlös väst blir ett skönt ytterlager när du bara behöver lite värme, perfekt för dig som älskar att vara ute i friska luften även när det är kyligt ute.  

Användbara jackor för låga temperaturer

Oavsett om du föredrar slalom eller längdskidåkning kan du hitta något som passar just dig i det här utbudet. Jackorna och västarna går även bra att använda när som helst under vintern eftersom de är så stilrena. Stoppningen i gåsdun ger ett oslagbart skydd mot kyla, och skidjackorna är speciellt anpassade för dig som älskar att vara aktiv och träna utomhus.