alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vandringskängor dam

 
[151]
1 / 4
Sida:av 4

Vandringskängor för damer

Med adidas skor för damer kombinerar du stil med sport och fritid. adidas skor för damer imponerar inte bara med sin stil utan är även föregångare när det gäller komfort. Skor från adidas har en teknisk design som hjälper dig att lyfta framstegen inom vandring till nästa nivå. Dina vandringskängor jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Med dessa vandringskängor för damer kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – vandringskängor för damer från adidas

För alla som vill fly från staden över helgen och leva livet i det fria: vandringskängor från adidas.

Läder, mockaläder och syntetläder är tre av de material vi använder för att producera våra vandringskängor.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med vandringskängor från märken som Five Ten, Performance och TERREX. Kallt väder? Ruggiga vindar? Steniga stigar? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva.

Våra mest innovativa teknologier, som ADITUFF, PRIMALOFT och STEALTH, hjälper dig att höja prestationerna. Mellansulan med BOOST förser dig med maxad kraft i vartenda steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin skapat. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer energi du ger, desto mer får du tillbaka! Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Det är därför adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Clima, Parley och RDY är våra populära kollektioner med vandringskängor. Att skydda miljön är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design. Oavsett om det rör sport eller fritid kan du alltid prestera på topp tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper. Våra vandringskängor är tillgängliga i flerfärg, grönt, beige och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för damer. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. 3-Stripes är alltid helt rätt: för utförsåkning, snowboardåkning, urban sport eller vandring. I vårt stora sortiment hittar du skor för terräng. Framtiden börjar idag. Skaffa våra vandringskängor för damer från adidas – nu är stunden inne.