alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vandringsskor herr

 
[111]
1 / 3
Sida:av 3

Vandringsskor för herrar

Du bestämmer reglerna. Inklusive vilka skor du ska ha för att ta din look till en ny nivå. Vandringsskor från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Våra vandringsskor för herrar ger dig stil.

Skapade för kreatörer – vandringsskor för herrar från adidas

Våra vandringsskor har tillverkats av läder, syntetläder och textil.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med vandringsskor från märken som Five Ten, Performance och TERREX. Funktionell design och funktion som du kan räkna med i alla väder. Det är adidas Terrex. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion.

Med teknologier såsom TRAXION, PRIMALOFT och GORE-TEX är du rustad för varje situation. 4D är en unik mellansula som vi har utvecklat med atletdata som inhämtats under flera år. Den ger stöd och absorberar stötar på precis rätt ställen. Den fina nätstrukturen ger ökad stabilitet medan den grövre nätstrukturen ger ökad stötabsorbering och komfort. Mellansulan med BOOST ger maxad kraft steg efter steg steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin skapat. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på banan och andra platser där det krävs. Vi tummar inte på kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Det är därför adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. TERREX Free Hiker, Clima och TERREX Speed är våra populära kollektioner med vandringsskor. Vi vill ha plastfria hav och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial. adidas är populärt bland atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov. Våra vandringsskor är tillgängliga i grönt, rött, blått och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för herrar. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. Utförsåkning, snowboardåkning, träning, urban sport eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Skor från adidas är extremt allsidiga, det spelar inom roll om det gäller terräng. Vandringsskor för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.