alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

GORE-TEX® skor

 
[104]
1 / 3
Sida:av 3

Torra fötter med vattentäta adidas GORE-TEX® skor

Med högteknologiska GORE-TEX® skor får du pålitlig vattentäthet och kan vara säker på att hålla fötterna torra även under de kallaste och våtaste förhållanden. Det här är kollektionen av skor som gäller för utomhusaktiviteter och friluftsliv. Med ett par rejäla GORE-TEX® kängor får du ett säkert grepp på underlaget, skön passform och skydd mot väta. adidas har tagit fram sina skor för att passa för specifika sporter och aktiviteter och därför hittar du skor som har olika funktion beroende på designen. Välj en sko för just ditt användningsområde och optimera dina träningsresultat.

adidas GORE-TEX® sneakers som skyddar från insidan ut

GORE-TEX® skor ger dig ett skönt skydd för fötterna med detta högteknologiska material. GORE-TEX® är speciellt då det både andas och håller ute väta. Svett och fukt från fötterna leds bort genom materialet för att hålla fötterna torra samtidigt som det håller väta från utsidan borta genom att inte låta det tränga in genom skorna. Detta ger dig den perfekta vattentäta skon som håller dina fötter helt torra. Skorna kommer även med slitstarka yttersulor i gummi som håller dig på fötterna även på hala och våta ytor. Inne i skorna får du skön stötdämpning och friktionsfri passform med formanpassade innersulor. 

Stil och komfort på samma gång 

Med adidas GORE-TEX® skor får du både stil och bekvämlighet utan att behöva kompromissa. För extra flexibilitet hittar du skor med lägre skärning runt ankeln medan högre skärningar ger dig extra stöd under långa vandringar. Välj mellan diskreta och minimalistiska svarta och vita skor eller färggranna skor i bland annat rött och blått. I kollektionen hittar du klassiska designinslag som 3-Stripes längs med skornas sidor vilket ger dig en tidlös sportstil. Välj mellan kraftigare kängor för kyligare dagar och lättare sneakers för sommaraktiviteter. Här finns utomhusskor för alla tillfällen!