alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

GORE-TEX®

 
[115]
1 / 3
Sida:av 3

Skor som är tillverkade med GORE-TEX® ger ett oslagbart skydd mot fukt

Vädret ska aldrig få stå i vägen för en skön utflykt eller vandring ute i friska luften. Med GORE-TEX® får du vattentäta skor som gör sig otroligt bra som hikingskor. Eftersom de är lågt skurna är de smidiga att röra sig i och du kan förflytta dig snabbt genom berg och skog. Ovandelen är slitstark och ger ett bra stöd när du går genom ojämn terräng. Den yttre sulan är tillverkat i gummit Continental™ som ger ett otroligt bra grepp i både torrt och vått underlag. Tack vare GORE-TEX® får du ett foder som tål vatten och samtidigt har god andningsförmåga. Du får också snabbsnörning på ovansidan och en formgjuten tåhätta i TPU.

adidas GORE-TEX® - för dig som älskar friluftslivet

Om du tycker om hiking och vandring i naturen så gör du klokt i att investera i ett par rejäla adidas GORE-TEX®. Med sådana här skor får du ett fantastiskt skydd mot fuktig mark och opålitlig terräng. Dessa vandringsskor är dessutom väldigt bekväma att gå i eftersom de har en skön stötdämpning. Den lätta modellen gör att de inte känns klumpiga. Dessutom finns varianter för dig som gillar att springa ute i terrängen. adidas har ett stort utbud där du kan hitta ett par hikingskor som passar just dig, och med avancerad teknik kan du få nästan oändlig energi med en responsiv Boost-dämpning.

Skor som håller i vått och torrt

När du ska ut och vandra i naturen är skorna kanske den allra viktigaste delen av din sportiga utstyrsel. Det gäller att ha rätt material som tål allt du kan tänkas möta på din vandringstur. Traillöparskor som är tillverkade med ett vattentätt GORE-TEX®-membran är sköna att springa i och du kan enkelt hålla farten uppe, oavsett väder.