alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vinterjackor

 
[87]
1 / 2
Sida:av 2

adidas vinterjackor värmer när kylan står på

Vintern är här och därmed kylan, det viktigaste nu är att hålla värmen uppe när du vistas utomhus. Att gå upp på morgnarna har kommit att bli mycket tuffare än det brukade vara, dels för mörkret och dels för kylan utomhus. Med ordentliga adidas vinterjackor behöver kylan inte kännas outhärdlig i alla fall och du kan kanske till och med lura kroppen att du fortfarande ligger under det där varma täcket fortfarande. Om du är på väg till jobbet eller skolan rekommenderar vi att du tar med dig en termosmugg eller flaska med något varmt att dricka för att känna ännu mer behaglig värme medan du står ute i kylan och väntar på bussen eller tåget.

adidas vinterjacka för hela familjen

Våra adidas vinterjackor kommer för alla i hela familjen, självklart andas de sport samtidigt som de är vatten- och vindavvisande så du håller dig torr medan snön faller tungt över dig och landskapet. Fodret varierar och kommer bland annat med dunkanalerna adidas Conextbaffles som är en sömlös design och ger ännu mer skydd från det blöta och blåsiga vädret. Om du glömde sätta på dig vantar kan du enkelt stoppa in dina händer i fickorna så de håller sig varma. Huvan är också en viktig del på en adidas vinterjacka eftersom den kan hjälpa till att skydda från snön men även mot kylan då ditt huvud och dina öron håller sig varma, helst om du råkade glömma mössan hemma. Justera huvan med hjälp av den medföljande dragskon som garanterar grym passform. Jackorna kommer i olika längder från en kortare till längre modell beroende på vad ditt behov är. Om du bor där det blåser en hel del kan det vara skönt med en längre modell så vinden inte blåser upp in under jackan. Var beredd på beslutsångest då valmöjligheterna är många.