alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vinterjackor för dam

 
[181]
1 / 4
Sida:av 4

Vinterjackor för dam med rörelsefrihet i fokus

Kallt väder är ingen ursäkt för att stanna inne, men en varm och skön vinterjacka är ett måste när temperaturerna börjar krypa neråt. I det här sortimentet finns dam vinterjackor för alla tillfällen. En värmande och klassisk dunjacka ger ett mycket bra skydd när det är kallt och den är dessutom väldigt lätt att bära med sig och packa ner i väskan. Den smala passformen passar alla kroppstyper och den sömlösa designen ger ett extra bra skydd mot vind och kyla. Det yttre materialet är gjort i hundra procent polyester och stoppningen består av anddun och fjädrar. Utöver dunjackorna finns klassiska sportinspirerade jackor i tunnare material och återvunnen polyester som värmer lagom mycket när det är lite kyligt.

Välj bland sköna vinterjackor för damer

Du kan använda adidas vinterjackor för damer när som helst eftersom de är så klassiskt stilrena. De är sköna att ha vid långpromenader, lätt jogging och till stadslivet. Oavsett om du bor på landet eller i stan passar dessa dam vinterjackor perfekt. Det yttre materialet står emot regn och snö så att du ska kunna röra dig obehindrat även i kalla väder. Vinterjackorna finns i flera olika färger så att du ska kunna hitta din personliga stil.

Dags att unna dig en ny vinterjacka

När det är kallt ute så kan det vara svårt att motivera sig till att ta sig ut ur huset. Om du hellre vill stanna i soffan snarare än att fortsätta leva ett aktivt liv på grund av kylan är det hög tid att investera i en skön vinterjacka som värmer och skyddar mot väder och vind. I det här utbudet kan du garanterat hitta en ny favorit. Eftersom adidas vinterjackor är så tidlösa och tåliga så kan du använda dem år efter år och de går aldrig ur modet.