alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Vita jackor

 
[72]
TERREX XPLORIC RAIN.RDY CITY JACKET
Terrex Agravic Three-Layer Pro Rain Jacket
Terrex Agravic 2.5-Layer Rain Jacket
Terrex MYSHELTER PrimaLoft Hooded Padded Jacket
Terrex MYSHELTER PrimaLoft Hooded Padded Jacket
Terrex MYSHELTER PrimaLoft Parley Padded Jacket
Terrex MYSHELTER PrimaLoft Parley Padded Jacket
Terrex Agravic Pro Trail Running Rain Jacket
Own the Run Hooded Running Windbreaker
Tiro 21 Track Jacket
Primegreen Essentials Warm-Up 3-Stripes Track Jacket
Textured Full-Zip Jacket
Terrex Trail Running Printed Wind Jacket
Terrex Trail Running Vest
Tiro 21 Windbreaker
FC Bayern Condivo 22 Presentation Jacket
Tiro 21 Track Jacket
Marathon Jacket
Traveer Wind Jacket
Tiro 21 Track Jacket
Light Summer Cape
Terrex Everyhike Half-Zip Fleece Jacket
Terrex Trail Running Printed Wind Jacket
Terrex Agravic Windweave Wind Jacket
Terrex Agravic Windweave Pro Wind Jacket
Terrex Agravic Windweave Pro Octa Insulation Windbreaker
Track Jacket
Terrex Agravic Windweave Wind Jacket
Real Madrid Condivo 22 Presentation Jacket
Terrex Multi Wind Jacket
Utilitas Soft Shell Jacket
Coach Jacket
Utilitas Transitional Jacket
Terrex Agravic Windweave Pro Wind Jacket
Terrex Everyhike Half-Zip Fleece Jacket
Terrex Agravic Windweave Pro Octa Insulation Windbreaker
Terrex Multi Wind Jacket
Back To Sport WIND.RDY Anorak
Belgium MYSHELTER Jacket
COLD.RDY Full-Zip Parka
Real Madrid Condivo 22 Training Track Jacket
FC Bayern Condivo 22 Track Jacket
BSC 3-Stripes Wind Jacket
1 / 2
Sida:av 2

Vita jackor med modern design och praktiska fickor

Dessa vita jackor från adidas håller dig varm när vädret sviker. Du kan bland annat välja en vattentät modell i stilren design, och tack vare de tätade sömmarna blockeras regnet i kombination med den vattentäta funktionen RAIN.RDY. De justerbara bärremmarna gör att du kan bära med dig jackan som en ryggsäck. Den har en ledig passform med hel dragkedja och hög ståkrage. Materialet är tillverkat i slätväv i hundra procent återvunnen polyester och den har en instoppningsbar huva som går att justeras med dragsko. Med de praktiska reflexdetaljerna syns du i mörkret när du är ute och går om kvällarna.

Med en vit jacka från adidas är du redo för alla väder

Oavsett vilket väder det är så kan du ha nytta av en vit adidas jacka. Här kan du hitta modeller som passar både under sommaren och vintern. En vit jacka i genomskinligt tyg är en trendig modell som sitter löst över dina kläder. Den har en elastisk dragsko i fållen och muddarna så du kan justera passformen och den är lätt att packa ihop och smidig att bära med sig när du är på språng. Med en sådan här genomskinlig vit jacka ger du extra fokus och uppmärksamhet till dina snygga basplagg där under. Dessa jackor från adidas finns även i flera andra nyanser av vitt.

Skydda dig mot vind och regn med vita adidas jackor

När du behöver lite extra skydd mot kylan så gör du rätt i att satsa på en värmande modell med dunkanaler och adidas Conextbaffles som leder bort vind och vatten. Dessutom är dessa vita adidas jackor stoppade med anddun och fjädrar och skallagret är tillverkat i hundra procent återvunnen polyester. Med praktiska detaljer som hörlursanpassade fickor för sladden blir dessa vita adidas jackor svåra att stå emot.