alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

vita jackor dam

 
[40]
Pris
373 kr - 3 499 kr
3733499

Vita jackor för damer

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Våra jackor har precis rätt stil för dig och dina behov, vilket innebär att du kan förverkliga din individuella potential. Med dessa vita jackor för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – vita jackor för damer från adidas

Vi säljer jackor som består av nylon, polyester och återvunnen polyester. Värderar du hållbarhet? Då har vi något gemensamt! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både tar hand om miljön och om dig själv när du ägnar dig åt sport.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med jackkollektioner som Performance, Athletics och TERREX ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Regnigt väder? Starka vindar? Ojämna spår? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, WIND.RDY och CLIMACOOL. Du hittar jackor i kollektionerna Clima, MyShelter och Stella McCartney Inspired. Miljöskydd är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer. Som de genuina atleter vi är vet vi att detaljerna är avgörande, före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Vita jackor för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.