alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svarta jackor dam

 
[162]
CYBER MONDAY 20 % EXTRA RABATT
Pris
345 kr - 6 270 kr
3456270
1 / 4
Sida:av 4

Svarta jackor för damer

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. Våra jackor har rätt stil för dig och dina behov så att du får möjlighet att uppnå din personliga potential. Med dessa svarta jackor för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – svarta jackor för damer från adidas

Våra jackor har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas så mycket när man bär dem. Materialet är perfekt om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med jackor från märken som Athletics, Y-3 och Performance. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Funktionell design och säkerhet oavsett väder. Det är adidas Terrex. Yohji Yamamotos kläder kännetecknas av den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här återkommer ett antal skiftande texturer och draperingar som formar det legendariska oversizesnittet.

Vi ser till att testa ny teknologi som GORE-TEX i tuffa förhållanden. Superfunktionell teknologi som CLIMAHEAT, COLD.RDY och CLIMASTORM fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar jackor i kollektionerna MyShelter, Essentials och Ryv. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden utgör grunden i hela vår kollektion.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Som de sanna atleter vi är vet vi att detaljerna är avgörande, före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagsliv. Maratonlopp, tävling eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra precis det. Svarta jackor för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att sätta nya mål varje dag.