alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Jackor för damer

 
[315]
1 / 7
Sida:av 7

Trendiga jackor för damer med sportig look

Vi bor i ett land där det är relativt få dagar om året som vi kan gå utan jacka. Visst, vissa sommardagar njuter vi av att kunna gå i kortärmat ute, men större delen av året gäller det att ha på sig olika jackor för att inte frysa. Och det finns så klart många olika jackor man kan behöva ha i garderoben, från löparjackor och regnjackor till vinterjackor och skidjackor. För alla jackor för damer du kan behöva under året har vi ett flertal damjackor att välja på, och detta i många olika färger och modeller. Särskilt jackorna som är gjorda för att springa i är gjorda av tunt material som skyddar mot vinden och som håller dig torr när du idrottar.

Utforska våra trendiga jackor för damer

Vi på adidas designar som bekant inte bara träningskläder, utan erbjuder även en hel del plagg som du kan ha till vardags, till exempel när du går till skolan eller jobbet. Därför har vi även många jackor att välja på som är perfekta att matcha med till exempel ett par jeans och sneakers, för en vardaglig men ändå väl uttänkt stil. När du väljer damjacka kan det vara en bra idé att tänka på vilka skor du kommer att använda till den. På så sätt kan du skräddarsy en outfit att ha utomhus som verkligen matchar och gör att du känner dig snygg varje gång du går utanför dörren. Om du vet med dig att du brukar glömma paraplyet hemma rekommenderar vi att du väljer en damjacka som skyddar mot regn, gärna med en luva så du inte får vatten i håret och ansiktet när vädret oväntat slår om, som det så ofta gör här uppe i norr. Om du gärna tänker lite extra på miljön, kolla då in våra jackor som är gjorda av återvunnet material.