alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

knälånga shorts

 
[390]
1 / 9
Sida:av 9

Shorts

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Med shorts från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Unik stil i kombination med innovativa material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm när du är ute och rör dig. Alla shorts från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – shorts från adidas

Våra shorts innehåller även bomull, nylon och polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns skönt på kvällen. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals, Y-3 eller adidas by Stella McCartney – med adidas-shorts gör du inte bara intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Funktionell design och säkerhet i alla väder. Det är adidas Terrex. Yohji Yamamotos kläder är berömda för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här återkommer ett antal skiftande texturer och draperingar som skapar det legendariska oversizesnittet.

Vi ser till att testa ny teknologi som TECHFIT i extrema förhållanden. Superfunktionell teknologi som CLIMACOOL, CLIMACHILL och AEROREADY är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar shorts i kollektionerna Sleek, Essentials och DESIGNED4TRAINING. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. Våra shorts är tillgängliga i vitt, brunt, blått och många andra färger.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp, skola, triathlon, tävling eller vandring. Shorts från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att slå ditt personbästa varje dag.