alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

knälånga shorts

 
[478]
3-Stripes Shorts
Techfit Training Short Tights
3-Stripes Shorts
Blue Version Essentials Shorts (Gender Neutral)
HIIT Spin Training Shorts
Designed to Move Logo Shorts
adidas by Stella McCartney TruePurpose Training Shorts
Adicolor Essentials Trefoil Shorts
LOUNGEWEAR Must Haves Badge of Sport Shorts
Yoga Essentials High-Waisted Short Tights
Adicolor Essentials Trefoil Shorts
Adicolor Classics Primeblue High-Waisted Short Tights
Hyperglam 3-Stripes Short Tights
Designed for Movement AEROREADY HIIT Graphic Training Shorts
Essentials Warm-Up 3-Stripes Shorts
Training Colorblock Shorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
HIIT Mesh Training Shorts
Adicolor Heritage Now Monogram Shorts
Bike Short Tights
Galaxy Basketball Shorts
3G Speed Reversible Shorts
Training Shorts
AEROREADY Essentials Linear Logo Shorts
Train Icons Graphic Training Shorts
adidas Essentials Shorts
Adicolor Neuclassics Shorts
Stadium Fleece Recycled Badge of Sport Shorts
Real Madrid Basketball Shorts
Blue Version Chile 62 Shorts
FastImpact Running Bike Short Tights
Marimekko Run Icons Bike Shorts
Designed 2 Move Shorts
Marimekko Rib Short Tights Knee Length
Summer SST Shorts
Blue Version Tie-Break Shorts
Training Shorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
Pharrell Williams Basics Shorts (Gender Neutral)
Biker Shorts (Plus Size)
Blue Version Tie-Break Shorts
Adicolor Shorts
Ultimate365 Core 8.5-Inch Shorts
1 / 10
Sida:av 10

Shorts

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Med shorts från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Unik stil i kombination med innovativa material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm när du är ute och rör dig. Alla shorts från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – shorts från adidas

Våra shorts innehåller även bomull, nylon och polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns skönt på kvällen. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals, Y-3 eller adidas by Stella McCartney – med adidas-shorts gör du inte bara intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Funktionell design och säkerhet i alla väder. Det är adidas Terrex. Yohji Yamamotos kläder är berömda för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här återkommer ett antal skiftande texturer och draperingar som skapar det legendariska oversizesnittet.

Vi ser till att testa ny teknologi som TECHFIT i extrema förhållanden. Superfunktionell teknologi som CLIMACOOL, CLIMACHILL och AEROREADY är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar shorts i kollektionerna Sleek, Essentials och DESIGNED4TRAINING. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. Våra shorts är tillgängliga i vitt, brunt, blått och många andra färger.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. 3-Stripes är alltid helt rätt: för maratonlopp, skola, triathlon, tävling eller vandring. Shorts från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att slå ditt personbästa varje dag.