alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Shorts

 
[937]
Dam Originals Svart ShortsDam Originals Svart Shorts

Shorts

Dam Originals

HIIT Spin Training Shorts
Designed for Training Shorts
Techfit Training Short Tights
Condivo 22 Training Shorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
Manchester United 22/23 Away Shorts
Own the Run Shorts
Club Tennis 3-Stripes Shorts
Entrada 22 Training Shorts
Designed For Gameday Shorts
Adicolor Classics Primeblue High-Waisted Short Tights
Arsenal 22/23 Away Shorts
Ergo Tennis Shorts
Designed For Gameday Shorts
Marathon 20 Shorts
Ultimate365 Core 8.5-Inch Shorts
Essentials Warm-Up 3-Stripes Shorts
Ultimate365 Core 8.5-Inch Shorts
Manchester United 22/23 Home Shorts
Primeblue Designed To Move Sport 3-Stripes Shorts
3-Stripes Sweat Shorts
Designed 4 Running Shorts
Entrada 22 Training Shorts
Arsenal 22/23 Away Shorts
Tiro Essentials Shorts
Own The Run Short Running Tights
Manchester United 22/23 Away Shorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
Club Tennis Shorts
Adicolor Essentials Trace Shorts
3-Stripes Shorts
Entrada 22 Shorts
FARM Rio Bike Shorts
Designed 4 Running Shorts
Club Tennis Shorts
Essentials Warm-Up 3-Stripes Shorts
Club Tennis 3-Stripes Shorts
Condivo 22 Training Shorts
Essentials Slim Logo Shorts (Plus Size)
Essentials Slim 3-Stripes Shorts
AEROREADY Designed for Movement Shorts
Bike Leggings
Designed 2 Move Shorts

Svala shorts med full rörelsefrihet för varma dagar

Vem säger att man inte kan bära shorts året runt? Vi har längre, kortare, ledig, normal och tight passform, med eller utan mönster, det är bara du som kan bestämma vilken stil och modell som passar din unika look. Gör dig redo för ett hårt träningspass samtidigt som du känner dig självsäker i ett par adidas-shorts med fuktabsorberande material som tillåter dig att svettas samtidigt som du kan hålla dig torr.

Det sitter i ett par adidas-shorts

Visst att självsäkerheten kommer från insidan men det hjälper att förbättra denna känslan genom att bära ett par kortbyxor som ger dig det stöd du behöver under träningspasset såväl som när du springer dina ärenden på stan. Vi har allt från mer åtsittande till lösare passform, allt för att du ska kunna hitta en modell som passar dina behov oavsett om det är cykling eller en lugn stund mellan träningspassen. För att du ska kunna hålla dig torr och sval genom hela träningspasset har vi tagit fram lätta och ventilerande shorts från adidas med meshinfällningar. För att du enkelt ska kunna ta med dig dina värdesaker på träningspasset kommer våra sommarshorts och fleeceshorts med fickor. Vi försöker även ta ansvar över vår miljöpåverkan och är involverade i Better Cotton Initiative, som hjälper till att förbättra den globala bomullsproduktionen så väl som att använda återvunnen polyester för att minska avfall.

Håll stilen i snygga shorts från adidas

Oavsett om du är en färgstark person som älskar intensiva färger och galna mönster eller en person som tycker om att smälta in i mängden i mer enfärgade färger har vi något som passar dig och dina behov. Om du lever ett aktivt liv har vi shorts som passar utmärkt både till vardags såväl som till ett hårt träningspass, matcha gärna med ett linne eller en t-shirt och coola sneakers eller skapa din egen sportiga kombination. Är du redo att slå ditt nya personliga rekord? Släng på dig din träningsoutfit och utmana dig själv!