alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Shorts

 
[1001]
Essentials Warm-Up 3-Stripes Shorts
Manchester United 22/23 Away Shorts
Club Tennis Stretch Woven Shorts
3-Stripes Shorts
Sweden 22 Home Shorts
Tiro 23 Club Training Shorts
Real Madrid 22/23 Home Shorts
Arsenal 22/23 Third Shorts
Entrada 22 Shorts
Club Tennis 3-Stripes Shorts
Arsenal 22/23 Home Shorts
Manchester United 22/23 Third Shorts
Graphic Mellow Ride Club Shorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
Tiro Essentials Shorts
Designed for Training Shorts
Designed for Training HIIT Training Shorts
Designed for Running 2-in-1 Shorts
Entrada 22 Shorts
Designed for Training Shorts
Entrada 22 Training Shorts
Manchester United 22/23 Home Shorts
Japan 22 Special Pack Authentic Shorts
Leeds United FC 22/23 Home Shorts
Club Stretch-Woven Tennis Shorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
Own the Run Split Shorts
Techfit Volleyball Shorts
HIIT Spin Training Shorts
Adicolor Essentials Trefoil Shorts
Techfit Training Short Tights
Tennis WC Shorts
Pacer 3-Stripes Woven Two-in-One Shorts
3G Speed Reversible Shorts
Optime Training Bike Short Leggings
Ergo Tennis Shorts
Juventus 22/23 Home Shorts
WORKOUT CORDURA SHORTS
Designed 4 Training HEAT.RDY HIIT Shorts
Club Tennis 3-Stripes Shorts
Adicolor Classics 3-Stripes Sweat Shorts
AEROREADY Designed for Movement Shorts
Tennis New York Graphic Shorts

Svala shorts med full rörelsefrihet för varma dagar

Vem säger att man inte kan bära shorts året runt? Vi har längre, kortare, ledig, normal och tight passform, med eller utan mönster, det är bara du som kan bestämma vilken stil och modell som passar din unika look. Gör dig redo för ett hårt träningspass samtidigt som du känner dig självsäker i ett par adidas-shorts med fuktabsorberande material som tillåter dig att svettas samtidigt som du kan hålla dig torr.

Det sitter i ett par adidas-shorts

Visst att självsäkerheten kommer från insidan men det hjälper att förbättra denna känslan genom att bära ett par kortbyxor som ger dig det stöd du behöver under träningspasset såväl som när du springer dina ärenden på stan. Vi har allt från mer åtsittande till lösare passform, allt för att du ska kunna hitta en modell som passar dina behov oavsett om det är cykling eller en lugn stund mellan träningspassen. För att du ska kunna hålla dig torr och sval genom hela träningspasset har vi tagit fram lätta och ventilerande shorts från adidas med meshinfällningar. För att du enkelt ska kunna ta med dig dina värdesaker på träningspasset kommer våra sommarshorts och fleeceshorts med fickor. Vi försöker även ta ansvar över vår miljöpåverkan och är involverade i Better Cotton Initiative, som hjälper till att förbättra den globala bomullsproduktionen så väl som att använda återvunnen polyester för att minska avfall.

Håll stilen i snygga shorts från adidas

Oavsett om du är en färgstark person som älskar intensiva färger och galna mönster eller en person som tycker om att smälta in i mängden i mer enfärgade färger har vi något som passar dig och dina behov. Om du lever ett aktivt liv har vi shorts som passar utmärkt både till vardags såväl som till ett hårt träningspass, matcha gärna med ett linne eller en t-shirt och coola sneakers eller skapa din egen sportiga kombination. Är du redo att slå ditt nya personliga rekord? Släng på dig din träningsoutfit och utmana dig själv!