alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Shorts

 
[947]
AEROREADY Designed for Movement Shorts
Manchester United 22/23 Home Shorts
Ergo Tennis Shorts
AEROREADY Made for Training Minimal Shorts
3-Stripes Shorts
Techfit Volleyball Shorts
Bike Short Tights
Real Madrid 22/23 Third Shorts
Yoga Essentials High-Waisted Short Tights
Club Tennis 3-Stripes Shorts
Real Madrid Condivo 22 Training Shorts
Real Madrid Basketball Shorts
Tiro Essentials Shorts
FC Bayern 22/23 Wiesn Shorts
Training Shorts
Ergo Tennis Shorts
Adicolor Neuclassics Shorts
3-Stripes Shorts
Terrex Agravic Pro Trail Running Shorts
Tiro Essentials Shorts
Adicolor Essentials Trefoil Shorts
Own the Run Shorts
Blue Version Tie-Break Shorts
3G Speed Reversible Shorts
Manchester United 22/23 Home Shorts
Ergo Tennis Shorts
Club Tennis 3-Stripes Shorts
The Padded Cycling Bib Shorts
Manchester United Condivo 22 Training Shorts
adidas by Stella McCartney TruePurpose Training Shorts
HIIT Mesh Training Shorts
Run It Shorts
Club Tennis 3-Stripes Shorts
Tennis U.S. Series Ergo Shorts
Tennis New York Ergo Shorts
Blue Version Chile 62 Shorts
Terrex Trail Running Shorts
Sweden 22 Home Shorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
Designed for Training Shorts
Manchester United 22/23 Third Shorts
Tiro Essentials Shorts
Tennis New York Graphic Shorts

Svala shorts med full rörelsefrihet för varma dagar

Vem säger att man inte kan bära shorts året runt? Vi har längre, kortare, ledig, normal och tight passform, med eller utan mönster, det är bara du som kan bestämma vilken stil och modell som passar din unika look. Gör dig redo för ett hårt träningspass samtidigt som du känner dig självsäker i ett par adidas-shorts med fuktabsorberande material som tillåter dig att svettas samtidigt som du kan hålla dig torr.

Det sitter i ett par adidas-shorts

Visst att självsäkerheten kommer från insidan men det hjälper att förbättra denna känslan genom att bära ett par kortbyxor som ger dig det stöd du behöver under träningspasset såväl som när du springer dina ärenden på stan. Vi har allt från mer åtsittande till lösare passform, allt för att du ska kunna hitta en modell som passar dina behov oavsett om det är cykling eller en lugn stund mellan träningspassen. För att du ska kunna hålla dig torr och sval genom hela träningspasset har vi tagit fram lätta och ventilerande shorts från adidas med meshinfällningar. För att du enkelt ska kunna ta med dig dina värdesaker på träningspasset kommer våra sommarshorts och fleeceshorts med fickor. Vi försöker även ta ansvar över vår miljöpåverkan och är involverade i Better Cotton Initiative, som hjälper till att förbättra den globala bomullsproduktionen så väl som att använda återvunnen polyester för att minska avfall.

Håll stilen i snygga shorts från adidas

Oavsett om du är en färgstark person som älskar intensiva färger och galna mönster eller en person som tycker om att smälta in i mängden i mer enfärgade färger har vi något som passar dig och dina behov. Om du lever ett aktivt liv har vi shorts som passar utmärkt både till vardags såväl som till ett hårt träningspass, matcha gärna med ett linne eller en t-shirt och coola sneakers eller skapa din egen sportiga kombination. Är du redo att slå ditt nya personliga rekord? Släng på dig din träningsoutfit och utmana dig själv!