alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Shorts

 
[899]
Designed for Training Shorts
Techfit Training Short Tights
Primeblue Designed To Move Sport 3-Stripes Shorts
3-Stripes Shorts
HIIT Spin Training Shorts
Essentials Warm-Up 3-Stripes Shorts
Condivo 22 Training Shorts
Own The Run Short Running Tights
Arsenal 22/23 Away Shorts
Own the Run Shorts
Linen Shorts
Allover Print Bike Leggings
Adicolor Classics High-Waisted Primeblue Short Tights (Plus Size)
Designed For Gameday Shorts
Tiro Essentials Shorts
AEROREADY Designed for Movement Shorts
Ergo Tennis Shorts
Ultimate365 Core 8.5-Inch Shorts
Entrada 22 Training Shorts
Marathon 20 Shorts
Adicolor Shorts
Designed 4 Running Two-in-One Shorts
Manchester United 22/23 Away Shorts
Condivo 22 Training Shorts
Manchester United 22/23 Third Shorts
3-Stripes Shorts
Club Tennis 3-Stripes Shorts
Ultimate365 Core 8.5-Inch Shorts
Designed for Training Shorts
Bermuda Shorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
FastImpact Running Bike Short Tights
HIIT Mesh Training Shorts
3-Stripes Shorts
Pacer 3-Stripes Woven Two-in-One Shorts
Designed 2 Move Shorts
Manchester United Third Authentic Shorts
Techfit 3-Stripes Training Short Tights
Entrada 22 Shorts
Entrada 22 Training Shorts
Essentials Warm-Up 3-Stripes Shorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
Techfit Training Short Tights

Svala shorts med full rörelsefrihet för varma dagar

Vem säger att man inte kan bära shorts året runt? Vi har längre, kortare, ledig, normal och tight passform, med eller utan mönster, det är bara du som kan bestämma vilken stil och modell som passar din unika look. Gör dig redo för ett hårt träningspass samtidigt som du känner dig självsäker i ett par adidas-shorts med fuktabsorberande material som tillåter dig att svettas samtidigt som du kan hålla dig torr.

Det sitter i ett par adidas-shorts

Visst att självsäkerheten kommer från insidan men det hjälper att förbättra denna känslan genom att bära ett par kortbyxor som ger dig det stöd du behöver under träningspasset såväl som när du springer dina ärenden på stan. Vi har allt från mer åtsittande till lösare passform, allt för att du ska kunna hitta en modell som passar dina behov oavsett om det är cykling eller en lugn stund mellan träningspassen. För att du ska kunna hålla dig torr och sval genom hela träningspasset har vi tagit fram lätta och ventilerande shorts från adidas med meshinfällningar. För att du enkelt ska kunna ta med dig dina värdesaker på träningspasset kommer våra sommarshorts och fleeceshorts med fickor. Vi försöker även ta ansvar över vår miljöpåverkan och är involverade i Better Cotton Initiative, som hjälper till att förbättra den globala bomullsproduktionen så väl som att använda återvunnen polyester för att minska avfall.

Håll stilen i snygga shorts från adidas

Oavsett om du är en färgstark person som älskar intensiva färger och galna mönster eller en person som tycker om att smälta in i mängden i mer enfärgade färger har vi något som passar dig och dina behov. Om du lever ett aktivt liv har vi shorts som passar utmärkt både till vardags såväl som till ett hårt träningspass, matcha gärna med ett linne eller en t-shirt och coola sneakers eller skapa din egen sportiga kombination. Är du redo att slå ditt nya personliga rekord? Släng på dig din träningsoutfit och utmana dig själv!