alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Barn · Sommar

 
[183]
1 / 4
Sida:av 4

adidas sommar för barn

Under varma sommardagar är det som allra viktigast att hitta fuktavledande och svala material för barnen så att de fortfarande kan vara aktiva i värmen. Produkter från adidas sommar för barn innehåller allt från sandaler och badkläder till svala material och originaldesign. adidas sommar för barn har produkter som gör varma dagar både behagliga och aktivitetsfyllda.

Skor för varma dagar

adidas har sommarskor för barn som passar både för dagar på stranden och för sportiga aktiviteter. Med barnsandalerna altaswim kan du enkelt justera remmarna för att skorna ska passa när barnen växer. Ovansidan är även utformad med materialet EVA som är elastiskt, vattentätt och hållbart. Sandalerna är perfekta för stranden då utformningen med de justerbara remmarna gör att sandalerna sitter på under hela dagen, men även låter vatten enkelt rinna av för att skorna ska torka snabbt. Om badandet sker i pool istället för på stranden passar istället adilette aqua slides bra, som är ett par både mjuka och duschvänliga sporttofflor. Du hittar även flera adidas skor för barn på rea.

Sportkläder som passar för sommaren

Sportkläder från adidas sommar för barn består både av somriga silhuetter som t-shirts och basketlinnen samt av fuktavledande material som ger en både torr och bekväm känsla även under svettiga sporter och lekar. Ett par snabbtorkande badshorts kan användas både för simning och för vardag med sina lätta material och justerbara passform tack vare dragskor i midjan. För varma aktiviteter kan du välja mellan materialen Climacool och Climachill som är fuktavledande, ventilerande och svala för att hålla barnen torra och glada. Du kan välja mellan adidas sportkläder för barn som har originalloggan och badkläder med de 3-Stripes för en mer minimalistisk design. Sportkläder för barn kommer i en mängd olika färger för att du enkelt ska kunna hitta barnens absoluta favoriter.