alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Barn · Sommar

 
[222]
3-Stripes Bikini
adidas x Classic LEGO® Tee and 3/4 Pants Set
adidas x Disney Mickey Mouse Tee
Crew Socks 3 Pairs
NMD 360 Shoes
Adilette Aqua Slides
Grand Court Shoes
adidas x Marimekko Graphic Summer Set
adidas x Marimekko Believe This AEROREADY Training Floral-Print Bra
adidas x Disney Lion King Tee
adidas x Classic LEGO® Onesie
Steel Bottle 0.75 L
Essentials Logo Summer Set
3-Stripes Silicone Swim Cap
3-Stripes Silicone Swim Cap
adidas x Disney Mickey Mouse AltaSwim Sandals
Captain Toey 2.0 Sandals
Altaventure Sport Swim Sandals
Captain Toey 2.0 Sandals
Camo Crew Set
Superstar 360 2.0 Shoes
adidas x Marvel Super Hero Adventures Hulk Racer TR21 Shoes
adidas x Classic LEGO® Onesie
Studio Lounge Botanical Dye Sport Shorts
adidas x Classic LEGO® Shorts
adidas x Classic LEGO® Shorts
adidas x Classic LEGO® Shorts
Disney Daisy Duck Tights
OZWEEGO Shoes
Stan Smith Shoes
Superstar Shoes
Forum Low Shoes
Premium Brush
HER Studio London Mini Backpack
adidas x Disney Frozen Anna and Elsa Advantage Shoes
adidas x Disney Snow White FortaRun Shoes
adidas Racer TR x LEGO® Shoes
AEROREADY Yoga Training High-Rise Tights
Tensaur Shoes
Studio Lounge Botanical Dye Sport Crew Sweatshirt
adidas x Disney Mickey Mouse Joggers
adidas x Disney Mickey Mouse Joggers
Camo Crew Set
1 / 5
Sida:av 5

adidas sommar för barn

Under varma sommardagar är det som allra viktigast att hitta fuktavledande och svala material för barnen så att de fortfarande kan vara aktiva i värmen. Produkter från adidas sommar för barn innehåller allt från sandaler och badkläder till svala material och originaldesign. adidas sommar för barn har produkter som gör varma dagar både behagliga och aktivitetsfyllda.

Skor för varma dagar

adidas har sommarskor för barn som passar både för dagar på stranden och för sportiga aktiviteter. Med barnsandalerna altaswim kan du enkelt justera remmarna för att skorna ska passa när barnen växer. Ovansidan är även utformad med materialet EVA som är elastiskt, vattentätt och hållbart. Sandalerna är perfekta för stranden då utformningen med de justerbara remmarna gör att sandalerna sitter på under hela dagen, men även låter vatten enkelt rinna av för att skorna ska torka snabbt. Om badandet sker i pool istället för på stranden passar istället adilette aqua slides bra, som är ett par både mjuka och duschvänliga sporttofflor. Du hittar även flera adidas skor för barn på rea.

Sportkläder som passar för sommaren

Sportkläder från adidas sommar för barn består både av somriga silhuetter som t-shirts och basketlinnen samt av fuktavledande material som ger en både torr och bekväm känsla även under svettiga sporter och lekar. Ett par snabbtorkande badshorts kan användas både för simning och för vardag med sina lätta material och justerbara passform tack vare dragskor i midjan. För varma aktiviteter kan du välja mellan materialen Climacool och Climachill som är fuktavledande, ventilerande och svala för att hålla barnen torra och glada. Du kan välja mellan adidas sportkläder för barn som har originalloggan och badkläder med de 3-Stripes för en mer minimalistisk design. Sportkläder för barn kommer i en mängd olika färger för att du enkelt ska kunna hitta barnens absoluta favoriter.